Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μυστικός δείπνος βενιζελικών κατά παπανδρεϊκών!


Mια "ωραία ατμόσφαιρα" είναι στο ΠΑΣΟΚ αφού μετά τους παπανδρεϊκούς (ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι!) τα πιρούνια άρπαξαν και οι "βενιζελικοί" και εόιχαν τον δικό τους μυστικό δείπνο το βράδυ της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα 12 στελέχη προσκείμενα στον κ. Βενιζέλο βρέθηκαν σε συγκέντρωση στη Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπίσουν τον φραξιονισμό των "παπανδρεϊκών". συζητήσουν την μετεξέλιξη των «βενιζελικών» στα πλαίσια του κόμματος.
Οι 12 ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Τάκης Ρήγας, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Γιάννης Δατσέρης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Πάνος Μπεγλίτης, η Αθηνά Δρέττα, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Γιώργος Σιακαντάρης και ο Χρήστος Δερβένης.
Η συγκέντρωση αυτή έγινε σε ανταπάντηση του «κινήματος των λοχαγών» του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι διακρίθηκαν επί πρωθυπουργίας του και τώρα ζητούν την άμεση αποχώρηση από την συγκυβέρνηση ώστε το ΠΑΣΟΚ να πάψει να αποτελεί «συνιστώσα» της Νέας Δημοκρατίας. Οι "12" επιμένουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: