Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο λαός δικαιούται επιτέλους να αποφασίσει με δημοψήφισμα για το πολιτικό σύστημα.

Η όλη κατάσταση χειροτερεύει γύρω μας. Οι άνθρωποι του πολιτικού συστήματος εκτελούν τυφλά τις εντολές της πολιτικά επικίνδυνης τρόϊκα και πέφτουν συνεχώς έξω. Για παράδειγμα ενώ υπολόγιζαν ότι θα εισπράξουν την φετινή περίοδο, από την αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, ποσό πάνω από 1 δις ευρώ επιπλέον, σε σχέση με πέρυσι, τουναντίον τα σχετικά έσοδα έχουν αυξηθεί μόνο κατά 36 εκατομμύρια για το πρώτο δίμηνο εφαρμογής, πάντα σε σχέση με πέρυσι!!!! Επομένως οι άνθρωποι, τουλάχιστον του πολιτικού συστήματος, είναι παντελώς άσχετοι. Αγνοούν τελείως την ελληνική κοινωνία. Δεν την καλούν να συνεργαστεί μαζί τους, αντίθετα τραβούν τον αυτόνομο δρόμο τους, θεωρώντας ότι εκπροσωπούν το λαό με δημοκρατικό τρόπο. Ποιος όμως θα πληρώσει τώρα το φόρο που υπολογίστηκε και δεν πρόκειται να εισπραχτεί; Φυσικά και πάλι κάποιοι αθώοι πολίτες με νέους φόρους και πάει λέγοντας.
Αυτό το πολιτικό σύστημα που μας έφερε στο σημερινό κατάντημα όταν ακόμα είχε στα χέρια του άφθονα δισεκατομμύρια από αλόγιστα δάνεια, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση τώρα μάλιστα που δεν υπάρχουν χρήματα και αυτό που κάνει είναι να διαλύει την Ελλάδα για να τα βρει.
Επιτέλους, αυτός ο λαός έχει το δικαίωμα, πριν την ολοκληρωτική του κατάρρευση, να ερωτηθεί, να πάρει τις τύχες στα χέρια του και να αποφασίσει με ένα δημοψήφισμα αν εμπιστεύεται αυτό το πολιτικό σύστημα ή θέλει να το αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: