Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πώς περνάει το 24ωρο του στον Κορυδαλλό ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης


Αγνώριστος είναι ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης στην πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού. Από τις 8 το πρωί ως τις 11 το βράδυ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και περιμένει την αποφυλάκισή του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο κ. Λαυρεντιάδης ξυπνάει στις 8 το πρωί μαζί με τους υπόλοιπους κρατουμένους, συνήθως κακοδιάθετος. Παίρνει το πρωινό του και προσπαθεί να κάνει κάποιες κινήσεις μόνος του, αφού η ρευματοειδής αρθρίτιδα τον τελευταίο καιρό τον ταλαιπωρεί περισσότερο.
Μεταξύ των ωρών 11:00 και 14:00 ο πρώην επιχειρηματίας προσαυλίζεται για λίγο. Τον βοηθάει σε αυτό πρώην συνεργάτης του ο οποίος είναι δίπλα του όλο το διάστημα της κράτησής του.
Μεταξύ 14:00 και 17:00 ο κ. Λαυρεντιάδης τρώει στο κελί του, συνήθως μετά τους άλλους, αφού χρειάζεται βοήθεια λόγω της ασθένειάς του. Ενίοτε τον βοηθάει ο Λάκης Γαβαλάς.
Μεταξύ 17:00 και 20:00 ξεκουράζεται στο κελί του και αποφεύγει τις συζητήσεις, ενώ στη συνέχεια επικοινωνεί με τη σύζυγό του πριν κλείσουν τα φώτα στο κελί της 6ης πτέρυγας στις 23:00.
Παρ' ότι λαμβάνει τα φάρμακα η ασθένειά του δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες δίνει πάντα το παρόν όταν λειτουργεί το εκκλησάκι της φυλακής και δέχεται επισκεπτήρια από μοναχούς του Αγίου Ορους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: