Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Δεν έχουμε δώσει ούτε σεντ, παραδέχεται ο αντίπαλος της Μέρκελ στις επικείμενες εκλογές

Τι λέει ο άνθρωπος!
Τα παπαγαλάκια δηλαδή άνθρωπέ μου λένε ψέματα τόσα χρόνια που συκοφαντούν τον ελληνικό λαό ότι τρώει από τα λεφτά τον άλλων, ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί κουράστηκαν να μας ταΐζουν;;;
Oύτε σεντς μόνο εγγυήσεις!!! Ρε 300 προδότες μέσα στο ναό της δημοκρατίας τι λέει ο Γερμανός, ποιος έφαγε τα λεφτά και ήπιε το αίμα του λαού; Και ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να εκβιάζουν με θάνατο ολόκληρο λαό;
Δεν έχουμε δώσει ούτε σεντ, παραδέχεται ο αντίπαλος της Μέρκελ στις επικείμενες εκλογές
Ο ηγέτης της γερμανικής αντιπολίτευσης, Peer Steinbrueck, προειδοποίησε τους Γερμανούς φορολογούμενους για τα χρήματα που θα πρέπει να πληρώσουν αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο αντίπαλος της Άνγκελα Μέρκελ στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, είπε ότι, μέχρι τώρα η Γερμανία παρείχε στην Ελλάδα μόνο εγγυήσεις δανείων αλλά αυτό θα έχει κόστος δισεκατομμυρίων ευρώ για τον Γερμανό πολίτη. «Η κυβέρνηση πρέπει να το κάνει αυτό σαφές στο κοινό», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος πρέπει να πει στους Γερμανούς ότι η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει εξαιτίας αυτών των δανείων. «Εμείς στη Γερμανία πρέπει να κάνουμε θυσίες για να κρατήσουμε την Ευρώπη ενωμένη», σημείωσε.
Επιπλέον τόνισε ότι, η Γερμανία μέχρι τώρα δεν έχει πληρώσει ούτε ένα σεντ για την Ελλάδα, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι αυτό πιθανόν μπορεί να αλλάξει. «Ήμασταν έτοιμοι να πληρώσουμε για το κόστος την επανένωσης της Γερμανίας για το οποίο όλοι οι γείτονές μας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους παρά τις εμπειρίες που είχαν από εμάς», είπε αναφερόμενος στο παρελθόν της ναζιστικής Γερμανίας.
«Τώρα είναι η ώρα να θέσουμε στους εαυτούς μας το ερώτημα, πόσο αξίζει για εμάς η Ευρώπη», δήλωσε. Ο Steinbrueck ανέφερε ακόμα ότι, η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγορές για ακόμα 8 χρόνια. «Θα πρέπει να χτίσουμε μια γέφυρα για την περίοδο αυτή και αυτό θα κοστίσει χρήματα», επισήμανε.
http://dailynews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: