Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Απειλούν οικονομική Επιθεωρήτρια γιατί προστατεύει τα συμφέροντα του Δημοσίου

Είναι επιθεωρήτρια του υπουργείου Οικονομικών, που είχε και έχει το δημόσιο συμφέρον πάνω και από την προσωπική της ζωή και από την υγεία της ακόμη.
Αποτελεί, όπως και κάποιες ακόμη συναδέλφισσές της και ελάχιστοι συνάδελφοί της, κραυγαλέα παραφωνία εντιμότητας και υπευθυνότητας, μέσα στη συντεχνία των εφοριακών της μίζας του 40%, σύμφωνα με τον Διομήδη Σπινέλλη.
Επανέλεγχοι που είχε διατάξει η εν λόγω επιθεωρήτρια σε υποθέσεις, που είχαν κλείσει ευνοϊκά για ελεγχθείσες επιχειρήσεις, αποκάλυψαν φοροαπάτες δεκάδων εκατομμυρίων σε βάρος του δημοσίου, συνάσπισαν εναντίον της συνταξιούχους και εν ενεργεία συναδέλφους.
Ειδικά τους τελευταίους μήνες, όπου πολλές από αυτές τις υποθέσεις, χάρη στις δικές της ενέργειες, έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και κάποιες άλλες ακολουθούν, βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη επιχείρηση κατασυκοφάντησης και τρομοκράτησής της. Δέχεται ανώνυμες τηλεφωνικές απειλές και ύβρεις και άγνωστοι καταστρέφουν την ιδιωτική της αλληλογραφία.
Επειδή στο τέλος του έτους συνταξιοδοτείται και θέλει να ολοκληρώσει τα πορίσματά της, ζήτησε από την υπηρεσία της να συνεχίσει να εργάζεται και κατά τη διάρκεια της κανονικής της αδείας, όπως συνέβαινε και με άλλους συναδέλφους της. Αυτό θέλουν πάση θυσία οι πολέμιοί της να το αποτρέψουν, προκειμένου κάποιες υποθέσεις να μην ολοκληρωθούν και να μην φθάσουν στη Δικαιοσύνη.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει γίνει αποδέκτης ανωνύμων ψευδών και συκοφαντικών καταγγελιών εναντίον της ευσυνείδητης προστάτιδος των συμφερόντων του Δημοσίου, αλλά δυστυχώς δεν αντιδρά ως θα όφειλε.
Κύριε Στουρνάρα, σφίξ τους τα λουριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: