Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του Δώνη

Συνελήφθη τελικά ο ένας από τους δύο ληστές που είχαν εισβάλει στην κατοικία του προπονητή, Γιώργου Δώνη και κράτησαν όμηρο τον πεθερό του.
Αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, με τους αστυνομικούς να έχουν καταφέρει να περικυκλώσουν και τον δεύτερο ληστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ληστής έχει κρυφτεί σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης στην Κηφισιά, πιθανότατα τραυματισμένος.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι με μαχαίρια και όπλα. Η σύζυγος του προπονητή μαζί με τον μεγάλο τους γιο επέστρεφαν στο σπίτι εκείνη την ώρα άκουσε τον πατέρα της να λέει «δεν υπάρχει άλλος μέσα στο σπίτι, μόνοι μας είμαστε». Στο διπλανό σπίτι μένει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο ειδικός φρουρός που βρίσκεται εκεί, αντιλήφθηκε αμέσως το περιστατικό και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Η Αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στο σημείο και να περικυκλώσει το σπίτι, όμως οι ληστές μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της, δεν δίστασαν να πυροβολήσουν. Έπεσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμοί μέσα στο σπίτι, ενώ κάλυκες βρέθηκαν ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα. Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και ένας δράστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: