Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Όταν χορτάσει η ψείρα, βγαίνει στο γιακά

Μια τρισέλιδη επιστολή με την οποία ζητά από το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να δώσει γενικές οδηγίες στους Γραμματείς των υπουργείων για το αν πρέπει να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ή όχι, έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Καλαντζής και αποκαλύπτει η ιστοσελίδα http://www.iefimerida.gr/
Ο κ. Καλαντζής αναφέρεται σε όλους τους Γραμματείς που διορίστηκαν από το ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη τριετία και συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους ενώ από την επιχειρηματολογία του προκύπτει ότι θεωρεί πώς
λόγω της «πολύτιμης εμπειρίας» τους η πλειονότητα των Γραμματέων πρέπει να παραμείνει στη θέση της.
Η επιστολή του κ. Πασοκογενικού, μνημείο κομματικής υποτέλειας που εξικνείται μέχρι του βαθμού της δουλοφροσύνης, δίνει στον κάθε καλόπιστο αναγνώστη, μια ανάγλυφη εικόνα του τι εστί πασοκάνθρωπος, τα ταπεινά-κομματικά κριτήρια της επιλεκτικά προς όφελος του κόμματος προσφερομένης εργασίας του, πως αντιλαμβάνονται εκεί το ΠΑΣΟΚ την λειτουργία της δημοσίας διοικήσεως. Με την επιστολή του αυτή ο κ. Πασοκογενικός δίνει την εντύπωση ότι στερείται κρίσεως, αξιοπρέπειας και ευθιξίας, αλλά και δημοσίου λειτουργού με ετερόφωτη προσωπικότητα. Τέλος από το πνεύμα της επιστολής εξηγείται εν μέρει γιατί το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να έχει 12% απήχηση μεταξύ των πολιτών.
Είναι τόση η εμπάθεια ή και αμάθεια, διαλέγετε και παίρνετε, του κ. Πασοκογενικού γραμματέα που όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας την επιστολή του (ΕΔΩ) προς τον «πατερούλη» Βενιζέλο, αρνείται να δεχθεί ότι η Νέα Δημοκρατία, μετά τις εκλογές του Ιουνίου σχημάτισε κυβέρνηση η οποία στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ και να αποκαλέσει τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό της Ελλάδος. Προτιμάει να ισχυρίζεται ότι στην Ελλάδα υπάρχει κυβέρνηση εθνικής ευθύνης, υπό την ...προεδρία του κ. Σαμαρά.
Θα μου πείτε μικρό τα κακό και θα συμφωνήσω. Όμως οι άνθρωποι αυτοί προξένησαν στην χώρα μας μεγάλο κακό και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: