Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πάλι οι «κουμπάροι» φτιάχνουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μεσσηνία;.

Πριν απο ένα μήνα οι «κουμπάροι» στην Μεσσηνία είχαν πετύχει να κόψουν απο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ την Αντωνία Μπούζα και τον γιατρό Μανώλη Μάκαρη.
Τα αποτελέσματα τα είδαν στην πράξη απο την κάλπη της 6ης Μαίου. Το ψηφοδέλτιο ήταν αδύνατο και αυτό το ομολόγησαν όλοι και πριν και μετά τις εκλογές.
Ενα σημαντικό κομμάτι αγανακτισμένων Νεοδημοκρατών έφυγε προς τους Ανεξάρτητους Ελληνες αλλά και την Χρυσή Αυγή.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στον νομό Μεσσηνίας
Θα υπέθετε κανείς ότι θα έβαζαν μυαλό στην Συγγρού και θα σταματούσαν τις ανόητες μικροπολιτικές παρεμβάσεις στον Αντώνη Σαμαρά,που στοχεύουν μόνο σε προσωπικά οφέλη υποψηφίων.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι και πάλι έχει λειτουργήσει ο γνωστός διαύλος προς τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζο με στόχο να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους.
Οι Μάκαρης και Μπούζα είναι δεδομένο ότι θα ενισχύσουν έντονα το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας σε μία εποχή μάλιστα που δεν υπάρχει σταυρός και κ ανείς δεν έχει και ιδιαίτερη διάθεση να τρέξει στα χωριά!
Τα γνωστά «συστήματα της Μεσσηνίας» προωθούν την ένταξη στο ψηφοδέλτιο της 17ης Ιουνίου την κα. Ελένη Αλιφέρη η οποία όπως είναι γνωστό είχε αγνοήσει παντελώς τις διαδικασίες του κόμματος και δεν ασχολήθηκε καθόλου στις προηγούμενες εκλογές.
Γενικώς έχει πολύ καιρό να ασχοληθεί με την ΝΔ και την τοπική κοινωνία.
Ο λόγος που θέλουν την κα.Αλιφέρη είναι συγκεκριμμένος.
Προωθούν ένα και πάλι αδύναμο ψηφοδέλτιο για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.
Τι λέει για όλα αυτά ο Αντώνης Σαμαράς;
moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: