Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γεννηματά: Ανθρακες ο «θησαυρός» της ΝΔ

ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
Πρόχειρες, ανεύθυνες και χωρίς κοστολόγηση χαρακτηρίζει τις προτάσεις Σαμαρά σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά:
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Άνθρακες, τελικά, αποδείχθηκε ο «θησαυρός» της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Σαμαράς άλλαξε απλά το περιτύλιγμα και παρουσίασε ως νέες, τις προτάσεις που είχε καταθέσει πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Χωρίς κοστολόγηση, χωρίς ίχνος ευθύνης απέναντι στους πολίτες, τάζει λαγούς με πετραχήλια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προχειρότητας είναι η αναφορά του κ. Σαμαρά στο επίδομα για όσους κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, το οποίο έχει ήδη θεσμοθετηθεί από εμάς.
Στα μόνα σημεία που είχε κάτι να πει, είναι οι προτάσεις που αντέγραψε από το ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη ρευστότητα, τα δάνεια, το ΦΠΑ και τους μισθούς.
Η παράταξή μας έχει καταθέσει μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων, που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση με ασφάλεια και ρεαλισμό και να διασφαλίσει την παραμονή μας στην ευρωζώνη και το ευρώ.
Όσοι επιμένουν να χαϊδεύουν αυτιά, να υπόσχονται δρόμους στρωμένους με ροδοπέταλα και να κυνηγάνε τις ψήφους των πολιτών ξεπερνώντας κάθε όριο λαϊκισμού και δημαγωγίας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι παίζουν με το μέλλον πολλών γενεών. Παίζουν με την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: