Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Παπαρήγα: Μακάρι να μην σχηματιστεί κυβέρνηση

Ενάντια σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές τάχθηκε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία τόνισε επίσης πως ο λαός δεν είναι έτοιμος ακόμη για την ρήξη και την ανατροπή.
Η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υποστήριξε πως η όποια κυβέρνηση και εάν σχηματιστεί θα πέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρ ὀλο που το πολιτικό σύστημα έχει δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των κομμάτων. Διευκρινίζοντας, η γ.γ, του ΚΚΕ, είπε πως οι συνεργασίες των κομμάτων είναι πλέον πιο εύκολες με τις πολλές μετεγγραφές βουλευτών που έχουν γίνει και με τα μικρότερα κόμματα που έχουν δημιουργηθεί.
«Εάν η σταθερότητα είναι οπισθοδρόμηση και οι κωλοτούμπες πρόοδος, εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό» είπε η γγ. του ΚΚΕ.
Η κα Παπαρήγα τόνισε πως στην επόμενη Βουλή το μοναδικό κόμμα που θα είναι σταθερό στις θέσεις του θα είναι το ΚΚΕ. Στην συνέχεια καταφέρθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις κάθε μέρα, ακόμη και σε σημαντικά ζητήματα.
Στην συνέχεια εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους το ΚΚΕ λέει όχι στις συνεργασίες, τόνισε πως δεν μπορεί να συμφωνήσει με την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα, και πως δεν πρόκεται να γίνει το άλλοθι για την κατάσταση που επικρατεί και τα όσα θα έρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: