Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Και τώρα, θα σπείρουν τον τρόμο.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως "τα κουκιά δεν βγαίνουν". Εν μέρει αυτό αποτελεί και μία από τις προβλεπόμενες (αλλά όχι απαραίτητα επιθυμητές) λύσεις. Κι επειδή βλέπουν πως η πτώση που συμβαίνει (στα κόμματα της συγκυβέρνησης) τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι περισσότερο από απότομη, έχουν αρχίσει τον αντιπερισπασμό (θέματα που δεν αφορούν τις εκλογές), τον αποπροσανατολισμό (διαρροές "δημοσκοπήσεων" που δείχνουν ψευδή δεδομένα σε σχέση με τα πραγματικά στοιχεία) και, τέλος, πέρασαν στο στάδιο του εκφοβισμού και της επιβολής τρόμου στους πολίτες, προκειμένου οι τελευταίοι να πεισθούν πως εάν δεν υπάρξει η "προβλεπόμενη" (ή η κατά παραγγελία της τρόικας) κυβέρνηση, τότε θα έρθουν όλα τα δεινά και θα χτυπήσουν την χώρα και τους πολίτες.
Το σενάριο της επιβολής του τρόμου, θέλει να εμφανίσει το χάος σαν την κατάσταση που θα υπάρξει εάν δεν κυβερνήσει ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος... το ίδιο σενάριο θέλει να απειλεί με περισσότερη ανεργία, περισσότερη φτώχεια, περισσότερη εξαθλίωση, αλλά και για πρώτη φορά θέλει να εισάγει και τον παράγοντα πείνα, που θα έλθει ως μέγιστο κακό εάν οι πολίτες αποφασίσουν να μην μπούνε στα κομματικά μαντριά, εάν οι Έλληνες αποφασίσουν να ψηφίσουν Ελληνικά και όχι "κολλεγιακά" ή σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας, της Μέρκελ ή της Νέας Τάξης.
Ναι, ο νέος παράγοντας που ήδη άρχισε να εισάγεται είναι η πείνα, η οποία θα επέλθει λόγω έλλειψης δημοκρατίας (πρέπει να μάθουμε πως δημοκρατία είναι ό,τι βολεύει εκείνους που κυβερνούν επίσημα ή... ανεπίσημα!!!), λόγω έλλειψης ικανής κρίσης, λόγω επιβολής του θυμικού στο... λογικό!!! Αυτό είναι το "κόλπο" που παίζεται ήδη από σήμερα. Αυτή είναι η επιλογή αυτών που επιμένουν να σώζουν την χώρα και να αυξάνουν το χρέος, την ανεργία, να αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων και τους φόρους, να μειώνουν τους μισθούς, να κλείνουν επιχειρήσεις, να οδηγούν σε αυτοκτονία όσους απελπίζονται κοιτώντας την κατάντια της Ελλάδας... Οι υπεύθυνοι της κρίσης, ξεχνώντας πως είναι οι δημιουργοί της, έχουν αρχίσει τώρα να μας απειλούν πως χωρίς αυτούς η κρίση θα γίνει μεγαλύτερη και θα πεινάσει ο λαός, θα πεινάσουν γέροι και παιδιά... αλλά ξεχνούν πως η πείνα είναι ήδη ένα γεγονός σε ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού. Πείνα που επέβαλλαν οι πολιτικές, οι αποφάσεις και ο νενεκισμός τους.
Το πανίσχυρο όπλο της μαζικής τρομοκράτησης του λαού, βγήκε από τα συρτάρια των κυβερνώντων και έχει στραφεί (μέσα από τα γνωστά προπαγανδιστικά κανάλια του συστήματος) κατά των Ελλήνων πολιτών. Μην τρομάξετε με όσα θα διαβάσετε ή θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες. Έτσι κι αλλιώς, έχουν ήδη σχεδιάσει οι συγκυβερνώντες σε μία "έκρηξη" του πατριωτισμού τους να επέλθει η πείνα που θα λειτουργήσει πειθαναγκαστικά στον λαό για να δεχτεί ο τελευταίος την χωρίς όρους παράδοση των πάντων. Απλά, λόγω του κινδύνου να βρεθούν πίσω από τα σίδερα (παρέα με τον Άκη Τζοχατζόπουλο), αποφάσισαν να εισάγουν τον τρόμο, το ύστατο όπλο της εξουσίας απέναντι στον λαό. Και, πρέπει να αποδεχθούμε πως η πείνα είναι ο ύστατος τρόμος για όλους, αφού οι εικόνες που αυτή διασπείρει δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο.
Σημειώστε, λοιπόν, η τρομολαγνεία και η έμμεσες απειλές του συστήματος, μόλις άρχισαν. Το σχετικό εγχειρίδιο έχει πολλές σελίδες κυβερνο-τρόμου, τις οποίες ενδέχεται πολύ σύντομα να τις "διαβάσουμε" προσωπικά, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.
http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: