Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αυτo-απαλλάχθηκε από τις ευθύνες του ο διοικητής του ΤΤ

Εντύπωση κι ερωτηματικά δημιουργούν οι κινήσεις του Κλέωνα Παπαδόπουλου στο τιμόνι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, έχοντας μάλιστα απαλλάξει τον εαυτό του από κάθε ευθύνη για τις όποιες επιλογές της θητείας του.
Την ώρα που η άλλοτε ισχυρότατη τράπεζα βλέπει επί Κλέωνα Παπαδόπουλου βλέπει τα οικονομικά της μεγέθη να καταρρέουν, ο ίδιος όχι απλώς παραμένει στη θέση του, αλλά έχει εξασφαλίσει για τον ίδιο ένα καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας.
Η αυτοαπαλλαγή
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΤ (30.06.2011), αποφασίστηκε η «απαλλαγή των Εκτελεστικών και Μη Εκτελεστικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των Ορκωτών Ελεγκτών της Τράπεζας, Τακτικών και Αναπληρωματικών, από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της λήξασας εταιρικής χρήσεως, από 1η Ιανουαρίου 2010 έως 31η Δεκεμβρίου 2010».
Οι σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου
Πέραν της συρρίκνωσης των οικονομικών μεγεθών του ΤΤ ο κ. Παπαδόπουλος έχει δει το όνομά του να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις μείζονος πολιτικής τάξης.
Η πρώτη αφορά την προκλητική σχέση του με την οικογένεια Παπανδρέου, με την οποία έχει αναπτύξει «αγαστές» σχέσεις μίσθωσης «οικογενειακών ακινήτων», σε ποσά μάλλον δυσβάστακτα εν μέσω κρίσης και με συνοδεία ενός ιδιαίτερα αξιόλογου διαφημιστικού πακέτου. Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο και μέσα στη Βουλή, όταν βουλευτής κατηγόρησε τον διοικητή του ΤΤ για απιστία, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί από την εποχή του σκανδάλου Κοσκωτά.
Διαβάσετε περισσότερα στο Newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: