Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Έχεις την δύναμη;;

Αλήθεια, νομίζεις πως έχεις την δύναμη να αντισταθείς;; Αλήθεια ξέρουμε τί συμβαίνει;
Οι περισσότεροι από εμάς απλά διαισθανόμαστε πως "κάτι" πάει λάθος χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι τί είναι αυτό..Οι περισσότεροι από μας αρκούμαστε να πιστεύουμε πως όλα τα κάνουν για το χρήμα και την εξουσία..Εγώ ανταπαντώ : Από δαύτα έχουν όσα θέλουν, δεν νομίζω ότι αυτό είναι που θέλουν πράγματι..Εξάλλου ας μην γελιόμαστε, το χρήμα σήμερα είναι απλά χαρτί(βλέπε δολάριο) χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα σε χρυσό.
Παλεύουμε όλοι μας (σχεδόν) να αποκτήσουμε ένα κωλόχαρτο, ξοδεύουμε την ενέργεια την σκέψη και τις δυνάμεις μας σε τούτο το πράγμα.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει που φοροδιαφεύγουμε ή που είμαστε κλέφτες ή τεμπέληδες και οσονούπω στοχεύουν με αφορμή την φοροδιαφυγή (εμμ τί άλλο) να μας γεμίσουν με κάρτες, να αντικαταστήσουν τα χαρτονομίσματα με κάρτες πλαστικές( με ενσωματωμένο τσίπ) και μετά να περάσουν στο επόμενο στάδιο, το σφράγισμα.
Ναί, καλά άκουσες.Αυτά που θέλουν να περάσουν ως χαζά και συνομωσιολογικά βγαίνουν στην πράξη λίγο λίγο, από τους "ιθύνοντες νόες" που σχεδιάζουν στην σκακιέρα του πλανήτη και μέσω των πρακτόρων τους, πραγματοποιούν τις εντολές.
Και σου λέω.ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.Πάντα την είχες, απλά δεν το ήξερες..Έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τα πράγματα, να τους δώσεις αυτό που δεν περιμένουν, τον "αστάθμητο παράγοντα".
ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ.Εσύ είσαι αυτός.
Εγώ είμαι αυτός
Αυτοί είμαστε εμείς.
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Μετά τιμής, Πελασγός
http://helleniclegion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: