Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το Facebook φιμώνει τον Χάρρυ Κλυνν

Είπαμε ότι είμαστε στο δρόμο προς μία παγκόσμια κυβέρνηση ή μία παγκόσμια δικτατορία; Μας συγχωρείτε, κάναμε λάθος. Ήδη ζούμε αυτή την παγκόσμια δικτατορία. Ήδη, λογοκρίνονται οι πολίτες του κόσμου (διαδικτύου) εάν αναρτούν σκέψεις (έστω και με εικόνες), οι οποίες δεν συνάδουν με την "αξιοπρέπεια" της παγκοσμιοποίησης.
Βέβαια (αν και απορίας άξιο), ανέκαθεν ήταν απαγορευτικό να δείχνεις μία πόρνη και να την αποκαλείς με την επαγγελματική της ιδιότητα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, η ανάρτηση μίας φωτογραφίας με την καγκελάριο Μέρκελ με περιβραχιόνιο που φέρει τον αγκυλωτό σταυρό (ιστορικά ελληνοπρεπέστατο), σήμα κατατεθέν του ναζισμού και των εγκλημάτων του κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, στάθηκε αφορμή ώστε να κλειδωθεί ο προσωπικός λογαριασμός του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (γνωστού και ως Χάρρυ Κλυνν) στο Facebook. Η προ ημερών υπογραφή της συνθήκης ACTA, ήταν το προοίμιο του διαδικτυακού φασισμού που πρόκειται να ζήσουν οι πολίτες του πλανήτη, εάν τολμούν να αντιδρούν, να γράφουν, να ζωγραφίζουν ή να ανταλάσσουν απόψεις οι οποίες δεν θα είναι αρεστές στους εκφραστές της παγκοσμιοποίησης.
Οι καιροί ου μενετοί, λοιπόν, και το πρώτο "θύμα" της αλαζονείας του Νεοταξισμού, είναι ο Χάρρυ Κλυνν. Σημειώνουμε πως είναι πρώτος και όχι ο τελευταίος των θρασύτατων και προκλητικότατων νεοναζιστών, οι οποίοι προφανώς θίχτηκαν βλέποντας την κυρία Μέρκελ με τα ιστορικά σύμβολα ντροπής της χώρας της. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από ποιά χώρα έγινε η καταγγελία, αλλά είμαστε βέβαιοι πως το συγκεκριμένο "κλείδωμα" στον λογαριασμό του Χάρρυ Κλυνν, είναι αποτέλεσμα των κρυφοφασιστών που έχουν περάσει πια στην εφαρμογή του δόγματος "αποφασίζω και διατάσσω".
Δική μας πρόταση: Κλείστε όλοι τους λογαριασμούς σας στο Facebook. Στείλτε την απάντησή σας στο "κοινωνικό δίκτυο" το οποίο θέτει κανόνες σκέψης και συμπεριφοράς των πολιτών.
Τι έγραψε ο Χάρρυ Κλυνν στους διαδικτυακούς του "φίλους"
http://kostasxan.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: