Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συγκρατήσου

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Με καθυστέρηση ενάμισι χρόνου, αφού αυτοπαγιδεύθηκε σε παράλογες θέσεις, ο κ. Σαμαράς αναγκάσθηκε συρόμενος από τις εξελίξεις -έστω και προσωρινά- να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.
Στο μεταξύ όμως, τροφοδότησε το λαϊκισμό και την έξαλλη ανευθυνότητα των αντιευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας.
Το κυριότερο είναι ότι μαζί με τον κ. Παπανδρέου υπονόμευσαν την αξιοπιστία της Ελλάδας.
Η χώρα όμως έφτασε στο έσχατο όριο. Δεν αντέχει άλλη επιπολαιότητα και ανευθυνότητα».
Σημείωση Αντίλογου : Δεν ξέρω αν με την ανακοίνωση αυτή της η Ντόρα πιστεύει ότι θα πείσει κάποιον για το πόσο "κακός" είναι ο Σαμαράς ώστε αντί να ψηφίσει ΝΔ να σκεφτεί σοβαρά να ψηφίσει ΔΗ.ΣΥ .
Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η ανακοίνωση της φέρνει στην επιφάνεια όλα τα κόμπλεξ και τις εμμονές που έχει η η οικογένεια Μητσοτάκη με τον Α.Σαμαρά.
Θεωρώ επίσης ότι (αν λάβουμε σαν υπόθεση εργασίας ότι ο Σαμαράς άλλαξε τις θέσεις του) η ανακοίνωση αυτή της απομακρύνει από την ΔΗ.ΣΥ αυτούς τους απογοητευμένους από την αναδίπλωση Σαμαρά που ΙΣΩΣ θα επέλεγαν την ΔΗ.,ΣΥ σαν συγγενές κόμμα..
Απογοήτευση μόνο προσφέρουν αυτού του είδους οι ανακοινώσεις αφού το καλύτερο που μπορούν να πετύχουν από τους σκεπτόμενους ψηφοφόρους είναι το "ΟΛΟΙ οι ΄ΙΔΙΟΙ είναι ".
Το έxω αναφέρει και παλαιότερα από αυτό εδώ το Blog , όσο η ΔΗ.ΣΥ δεν κατανοεί ότι η πρακτική που έχει επιλέξει μυρίζει ΜΟΥΧΛΑ και ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ , όσο είναι εμφανές ότι η ΔΗ.ΣΥ είναι ένα κόμμα που υπάρχει για να πηγαίνει ΚΟΝΤΡΑ στον Σαμαρά (και μόνο για αυτό...) τόσο τα ποσοστά της θα είναι κάτω από το σκαλοπάτι της εισόδου στην Βουλή.
Θα βλέπει όλα τα άλλα μικρά κόμματα να μπαίνουν και αυτή να υπολείπεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια: