Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές στις 30 Φεβρουαρίου

Συνήθως ο Φλεβάρης τελειώνει στις 30 του μέρες. Ενίοτε όμως μπορεί να τελειώνει στις 29 ή 30 - όταν κάποιοι βιάζονται πολύ να κάνουν εκλογές.
Σύντροφοι όποιος χαζός σήμερα πιστεύει ότι εκλογές θα έχουμε στις 19 Φεβρουαρίου (όπως εννοείται ότι συμφώνησαν τα κόμματα) τον βεβαιώνω ότι είναι άλλου νυχτωμένος.
Είναι σαν να πιστεύει ότι εκλογές θα γίνουν στις 30 Φλεβάρη. Και γι να σοβαρευτούμε οι υπολογισμοί στα στρατηγεία των δύο μεγάλων κομμάτων βγάζουν εκλογές μετά το Πάσχα – δηλαδή από μέσα μέχρι τέλος Απρίλη. Κι αυτό γιατί δεν «βγαίνει το ύφασμα» όπως λένε και οι μοδίστρες...
Πρέπει να γίνουν τόσα πολλά πράγματα όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει με την Τρόικα, για να μας επιτρέψουν να κάνουμε εκλογές (εκεί φτάσαμε) που συναγωνιστές μου τρομοκράτες μέσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μου λένε Απρίλης και βλέπουμε.
Ξέρετε την παροιμία που λέει «Μια και βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε - έξι».
Μια και βρήκαμε τον καλό μας και ευγενικό μας κύριο Παπαδήμο ας περάσουμε και τον προϋπολογισμό (ακριβώς όπως τον θέλει η τρόικα) , να περάσουμε και την απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων (όπως ακριβώς θέλει Τρόικα) να περάσουμε τα νέα φορολογικά εισπρακτικά μέτρα (όπως το θέλει ακριβώς η Τρόικα) και κυρίως να περάσουμε επί Παπαδήμου τις νέες συμφωνίες που θα πρέπει να κάνουμε με την Τρόικα για την 7η και πιο παχουλή από όλες δόση του δανείου.
Πάμε λοιπόν για ένα πεντάμηνο και βλέπουμε για να επαληθευτεί και το γνωστό γνωμικό «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».
 newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: