Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δεν τον γελάτε τον λαό κ.Παπούλια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας –υποτίθεται- ότι είναι υπερκομματικός. Οφείλει να λειτουργεί ως συνείδηση του λαού και να διαφυλάσσει τα στοιχειώδη δικαιώματά του.
Κι όμως η υπογραφή του κ. Παπούλια βρίσκεται κάτω απ΄ όλα τα ολέθρια νομοθετήματα που ψήφισαν από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και οδήγησαν το λαό σε εξαθλίωση, παιδία να λιποθυμούν στα σχολεία, γέροντες να αναζητούν τροφή σε κάδους σκουπιδιών, ψυχικά ασθενείς να εκδιώκονται από ξενώνες και άσυλα.
Σήμερα ο κ. Παπούλιας εισέπραξε στη Θεσσαλονίκη την οργή χιλιάδων λαού και αποχώρησε από την εξέδρα των επισήμων, υπερασπιζόμενος και πάλι, για πολλοστή φορά, την πολιτική της κυβέρνησης.
Τι περίμενε άραγε ο κ. Παπούλιας; ν΄ αναγνωρίσει ο λαός της Θεσσαλονίκης ότι εκείνος σε ηλικία 15 χρόνων ήταν αντάρτης, ενώ τώρα δικαιούται να είναι ένας συμβιβασμένος γέρων που συμπράττει στην εξόντωση της νεολαίας, των μεσήλικων, των γερόντων και με την υπογραφή του εκχωρεί τη χώρα στους γερμανούς;
Όπως δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος «Ο λαός είπε ΟΧΙ σε μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο και ανάγκασε τη κυβέρνηση να αποσυρθεί και να αποσύρει και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: