Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δεν φτάνει η αποχώρηση από την παρέλαση -Κύριε Παπούλια από την προεδρία να παραιτηθείτε!

Ο κύριος Παπούλιας που αντέχει δύο ολόκληρα χρόνια την καταδυνάστευση του Ελληνικού λαού από μια χούφτα σφετεριστών της εξουσίας δεν άντεξε τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων και αποχώρησε προσβεβλημένος και φανερά εκνευρισμένος από το χώρο της παρέλασης.
Κύριε Παπούλια με όλο το σεβασμό στο θεσμό αν έχετε ακόμα λίγη ευαισθησία παραιτηθείτε από τη θέση σας για να ανοίξει ο....
δρόμος προς τις εκλογές και να κάνει ο λαός τις επιλογές του.
«Λυπάμαι πάρα πολύ είναι ντροπή τους. Αναφέρομαι στους υβριστές που είπαν «Παπούλια προδότη» είπε ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε: "Εγώ πολέμησα 15 χρονών. Διάλεξαν μια ιστορική μέρα η οποία ανήκει στην Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν μ’ αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούν να αμαυρώνουν έτσι αυτή την ημέρα".
Κύριε Παπούλια θα συμφωνούσαμε απόλυτα με τα λεγόμενά σας αν δεν είχατε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ.Άλλωστε είστε και σεις ένα από τα μεγάλα γρανάζια του συστήματος αυτά τα 37 χρόνια της μεταπολίτευσης και τα 6 τελευταία μάλιστα από τη διακοσμητική θέση του ανώτατου άρχοντα.Βλέπατε τα μέτρα να πέφτουν σαν το χαλάζι και δεν κάνατε το παραμικρό.
ΟΧΙ είχαν πει το 40 οι γονείς μας και οι παππούδες μας στους κατακτητές και ακριβώς το ίδιο ΟΧΙ λέμε και σήμερα στους σύγχρονους οικονομικούς κατακτητές που φέρατε στη χώρα.
Πριν αγανακτήσετε λοιπόν με τις αντιδράσεις του κόσμου σκεφτείτε τι κάνατε εσείς γι' αυτό το λαό που κάθε μέρα του φορτώνετε και καινούργια βάρη.Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σας είναι η μόνη αντρίκια λύση,όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα!
zeidoron.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: