Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ψευδομουφτής Ξάνθης:"Μην γράφετε τα παιδιά σας σε ελληνικά σχολεία".

Ο Αχμέτ Μετε είναι ο ψευδομουφτής της Ξάνθης,με τον οποίο βεβαίως πάρα πολλοί Έλληνες πολιτικοί άνδρες οι οποίοι πρωτίστως ενδιαφέρονται για την επανεκλογή τους ,τον έχουν σε περίποπτη θέση στις αντζέντες τους και συνομιλούν συχνά μαζί του.
Ο κ.Μετε έχει μεγάλη αγωνία για την “τουρκική” μειονότητα και κυρίως για την εκπαίδευση των παιδιών της Ενδεικτικό είναι το απόσπασμα μηνύματός του. Διαβάστε το:
“Δεύτερο σημαντικό θέμα είναι οι εγγραφές των μαθητών μας που τελείωσαν το δημοτικό και γράφονται στο γυμνάσιο. Οι εγγραφές στο γυμνάσιο και Λύκειο Μουζαφέρ Σαλίχογλου της Ξάνθης διαρκούν ως τις 28 Ιουνίου. Η πιο σωστή επιλογή για την εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, και για την καλύτερη εκπαίδευση τους είναι το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο όπου τα μαθήματα γίνονται και στα τουρκικά και στα ελληνικά. Κάθε γονιός πρέπει να το σκεφτεί καλά αυτό το θέμα. Στην αντίθετη περίπτωση στέλνοντας τα παιδιά μας στα ελληνικά γυμνάσια όπου τα μαθήματα γίνονται μόνο στα ελληνικά, τα απομακρύνουμε από τον δικό τους πολιτισμό και ανοίγουμε τον δρόμο για τον εκφυλισμό τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: