Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Nέα αιφνίδια παραίτηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Σύντροφε Γραμματέα
Με την επιστολή μου αυτή, θέλω να δηλώσω, με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, την αντίθεσή μου στην ασκούσα Κυβερνητική πολιτική μέσω του Μνημονίου που εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ.
Η πολιτική αυτή, πέρα από αδιέξοδη -με βάση τα στοιχεία του τελευταίου έτους- είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΗ γιατί ουδέποτε παρουσιάσθηκε στον Λαό, πολλών δε μάλλον, δεν έλαβε καμιάς μορφής έγκριση από τον Λαό.
Είναι μία πολιτική φαύλη, που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να διαλύει τον Κοινωνικό Ιστό στο σύνολό του και να βοηθά στην συσσώρευση Ελληνικού Πλούτου, στις τσέπες ορισμένων επιτήδειων και τα ταμεία διαφόρων Fund του εξωτερικού.
Η κρίση που περνά η Πατρίδα μας είναι Συστημική, και η λύση που οφείλει να δώσει κάθε ένας που ασκεί εξουσία είναι...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ και μόνο. Η ανάληψη ενός ακόμη δανείου από οποιονδήποτε, δεν είναι η λύση, ούτε φυσικά και η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου είναι η λύση.
Δυστυχώς, από το 1989, η Ελλάδα κυβερνήθηκε με διαπαραταξιακά ψευτοδιλήμματα, είτε αυτά αφορούσαν τις “Νέες Ιδέες” της Νέας Δημοκρατίας που μας έδωσαν το “0+0=14” τον “Εκσυγχ-ρονισμό” από το ΠΑΣΟΚ και την βίαιη αναδιανομή του πλούτου (καταλήστευση) μέσω του Χρηματιστηρίου, είτε τον “Μεσαίο Χώρο” με το άνευ προηγουμένου πλιάτσικο στα Ταμεία του Κράτους.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, το 2009, πήρε από τον Ελληνικό Λαό μία ΚΑΘΑΡΗ και ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ, να αλλάξει την Χώρα προς το καλύτερο και δυστυχώς κατάφερε μαζί με τους κάθε λογής μαθητευόμενους “μάγους”, να Βουλιάξει την Οικονομία σε μία πρωτοφανή ύφεση και τους Έλληνες σε μιά ανήκουστη μελαγχολία, μιά Εθνική Μοναξιά.
Περάσαν 190 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 και την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού και 30 χρόνια από την πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ, με τον Ανδρέα να λαμβάνει Εντολή για τη δημιουργία μιάς Ελλάδας που θα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες, και δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός κατάφερε να διαγράψει μέσα σε λίγους μήνες αυτά για τα οποία στρατιές Ελλήνων αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας το αίμα τους, τη ζωή τους.
Σύντροφε Γραμματέα, λυπάμαι που στο λέω, αλλά Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ (ΠΛΕΟΝ) ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
Ανήκει σε μία μερίδα αρπακτικών και Οικονομικών δολοφόνων που με την γνωστή τακτική τους τσακίζουν οικονομίες Κρατών, καταργούν Εθνικές Κυριαρχίες και Κοινοβούλια και επιβάλουν με κάθε τρόπο, την δική τους “Eco Δημοκρατία”, δυστυχώς όμως, το “Eco” δεν προέρχεται από το Ecology (οικολογία) αλλά από το Economy (οικονομία).
Με όλα αυτά κατά νου και με έντονη τη συναισθηματική φόρτιση, δηλώνω την παραίτησή μου από Μέλος του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος και καταθέτω στα Όργανα του Κινήματος, την Κομματική μου ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: