Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απ' τον Παπα-ψεύτη στον Πεταλω-ψεύτη

Αδειασε εντελώς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προπαγάνδας, Γ. Πεταλωτή, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Ότι θα γίνουν απολύσεις και σύντομα μάλισρα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα είναι γεγονός κάτι που παραδέχτηκε και επίσημα πλέον ο υπουργός Εσωτερικών Γιάνης Ραγκούσης παρ’ όλο ότι μόλις πριν λίγες ώρες ο Γ. Πεταλωτής διαβεβαίωνε το εντελώς αντίθετο.
Συγκεκριμένα στην συνάντηση που είχε σήμερα με τους δημοσιογράφους, δεχόμενος σχετική ερώτηση ο Γ. πεταλωτής απάντησε επί λέξει: «Δεν συζητάμε για απολύσεις μονίμων υπαλλήλων. Εξάλλου, υπάρχει και το Σύνταγμα - για να μην υπάρχει αυτή η κινδυνολογία που κυκλοφορεί - το οποίο σαφώς κατοχυρώνει τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν κινδυνεύουν οι μόνιμοι υπάλληλοι με απολύσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο».
Όμως λίγες ώρες μετά ο Γ. Ραγκούσης όχι μόνο άφησε ορθάνοιχτη αυτή την περίπτωση αλλά μάλλον την προανάγγειλε. Μιλώντας στον ρ/σ «Βήμα 99,5» μίλησε για κατάργηση οργανισμών και μετατάξεις υπαλλήλων, ενώ προεξόφλησε απολύσεις. Είπε συγκεκριμένα:
«κάποιοι θα κοπούν αν δεν αξίζουν πράγματι να συνεχίσουν να δουλεύουν στο δημόσιο τομέα, άρα δεν πρέπει να συνεχίσουν να επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο».
Τον κατά τύποις πρωθυπουργό τον αποκαλούν Παπα-ψεύτη τον Πεταλωτή άραγε πώς πρέπει να τον ονομάζουν;
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/05/blog-post_8331.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: