Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δεν πληρώνω τα διόδια ούτε στην Αττική Οδό!

Οι επιτροπές «Ακρίβεια-STOP» Αθήνας και το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων συμμετέχουν και καλούν στη συνάντηση που διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου «Άλλος Δρόμος» την Τετάρτη 26 Ιανουάριου στις 19:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας (Σ.Υ.Τ.Ε.) στη Σίνα 16 με στόχο:
- το άνοιγμα όλων των διοδίων στην Αττική Οδό στις 6 Φεβρουαρίου, μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης στους σταθμούς διοδίων (με βάση την απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων).
- τον παναττικό συντονισμό για την κατάργηση των διοδίων και των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης.
«Καλούμε όλες τις κινήσεις, ομάδες, συλλογικότητες και φορείς και κάθε συμπολίτη μας να δώσουν το παρόν για ένα κοινό βηματισμό. Η δημοτική κίνηση Γαλατσίου ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ θεωρεί ότι θα είχε σημασία δημοτικά σχήματα και κινήσεις πολιτών να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας ώστε να ανοίξουμε ταυτόχρονα τις μπάρες σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Αττικής Οδού που διατρέχει την Αττική.
Σε μια εποχή που η φτώχεια και η ανεργία παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, σε μια εποχή που η κυβέρνηση του Μνημονίου και η τρόικα του Δ.Ν.Τ., Ε.Ε. και Ε.Κ.Τ. επιβάλουν προκλητικά μέτρα ικανοποίησης των συμφερόντων των τοκογλύφων δανειστών του Δημόσιου, των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων είναι αναγκαίο να συντονίσουμε τα βήματα μας και να αντισταθούμε σε όσα οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην πλήρη χρεοκοπία» αναφέρουν οι διοργανωτές αυτής της πρωτοβουλίας.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=244544&cid=4


Δεν υπάρχουν σχόλια: