Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Έλλην Φορολογούμενος

Το διεθνές γιουσουρούμι, ο πραγματικός κυρίαρχος του πλανήτη. Αφού οι αγορές καθορίζουν τα πάντα. Τον μισθό σου, τη σύνταξη της μάνα σου, πόσα παιδιά θα κάνει η αδερφή σου, αν θα βγεις το βράδυ για ποτό, αν θα πας να δεις τη φουκαριάρα τη γιαγιά σου στο χωριό, ποιος θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα αυτό το γιουσουρούμι το κανονίζει, τα πάντα ΟΛΑ.
Τώρα πως είναι δυνατόν να βαθμολογάνε την ελληνική οικονομία, η Ευρωπαϊκή επιτροπή, η ευρωπαϊκή τράπεζα και το ΔΝΤ με άριστα και την ίδια ώρα οι ΟΙΚΟΙ ΜΟΥΝΤΙΖ, ΦΙΤΣ και ΣΤΑΝΤΑΡ εντ ΠΟΥΡΣ, και τα έντυπα τους ΜΠΛΟΥΜΕΡΓΚ, ΦΑΙΝΕΝΣΙΑΛ ΤΑΙΜΣ και τα συναρμόδια παπαγαλάκια, να μας βαθμολογάνε ωσάν πάτους, θα σας γελάσω.
Εκτός αν το κάνουνε πλάκα, αν δηλαδή είναι κανενός είδος αγγλοσαξονικό κρυόκωλο αστείο σαν κι αυτά όπου κάνανε στα κολέγια της γηραιάς Αλβιόνος, όπου σπουδάζανε.
Εκτός δε αν δεν κάνουνε πλάκα, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, κάποιοι κερατάδες μας δουλεύουν κανονικότατα. Πράγμα που δεν δύναμαι να ανεχτώ και θα διαμαρτυρηθώ εντόνως, αλλά που;
Που κύριε Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να διαμαρτυρηθώ ; Εε;;
http://www.ramnousia.com/2011/01/blog-post_7904.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: