Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γιατί τα γερμανικά ΜΜΕ δεν χυδαιολογούν και εναντίον της Ιρλανδίας;

Γιατί( ; )τα πάντα καθοδηγούμενα Γερμανικά ¨Μ.Μ.Ε.¨- δεν - γράφουν τώρα για τους ¨χρεοκοπημένους-Απατεώνες-Ιρλανδούς¨ (;) – που ¨τρώνε¨ τους φόρους των ¨Τίμια¨ Γερμανών εργαζομένων – όπως έγραφαν και γράφουν ακόμα για τους Έλληνες;
Για την περίεργη , αλλά και αποκαλυπτική αυτή συμπεριφορά του Γερμανικού ιμπεριαλισμού ( και όχι του ¨γερμανικού εγωισμού¨ όπως γράφουν ¨προσεκτικά¨ οι αστοί ανταγωνιστές τους ) έγραψε εκτενές άρθρο η ¨Tageszeitung” ( άλλο ένα του κώλου τα εννιάμερα πρώην ¨αριστερίστικο¨, όπως η “Liberation” , δημοσιογραφικό πρακτορείο του Νεοταξίτικου Αμερικανογερμαρμανικού ¨πολυπολιτισμού¨ – multikulti – το οποίο έχει διαπρέψει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ανθελληνική προπαγάνδα και υπέρ του βομβαρδισμού της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας , που ¨παίζει ¨δημοκρατικά¨ σε επίπεδο ¨πρασίνων¨ αλά Τρεμόπουλος και σία ) .
http://www.taz.de/uploads/hp_taz_img/full/irland_euro_griechen_jupppia.20101125-17.jpg
Το άρθρο αυτό θέτει πραγματικά ερωτήματα για την ¨γερμανική αντίφαση¨ στην διαφορετική αντιμετώπιση Ελλάδας-Ιρλανδίας , όμως δεν τολμά να δώσει την απάντηση για τις πραγματικές αιτίες :
Σε αντίθεση με τους ¨Βαλκάνιους¨( Έλληνες και Σέρβους ) που πολέμησαν από τον 1ο Π.Π. τα σχέδια του Γερμανικού ιμπεριαλισμού , σε αντίθεση με τις χώρες που δήωσε και λήστεψε στα Βαλκάνια δύο φορές , ο δίκαιος Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας των Ιρλανδών κατά του Αγγλικού ιμπεριαλισμού ( ¨ανταγωνιστή του γερμανικού¨ ) είχε πάντα την ¨συμπάθεια¨ των Γερμανών.
Το ίδιο και αντίστροφα. Το εύλογο μίσος κατά των Εγγλέζων τους οδήγησε ακόμα και σε μια ¨ευμενή ουδετερότητα¨ υπέρ της Χιτλερικής-Ναζιστικής Γερμανίας.
Το ίδιο συνέβη και με το Περονικό Αντιαμερικανικό Κίνημα της Αργεντινής στην διάρκεια του Β΄Π.Π. Το ίδιο συνέβη μάλιστα και από ¨Τροτσκίζουσες Αριστερές Δυνάμεις¨ στην Κεϋλάνη την ίδια περίοδο ( είχαν περισσότερη συμπάθεια και ανοχή απέναντι στους Ναζί παρά στους Εγγλέζους ιμπεριαλιστές που ασκούσαν άμεση κατοχή στην Ινδοκίνα…). Είναι από τα περίεργα και εν μέρη ¨κατανοητά¨ γεγονότα της ιστορίας.
Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας είναι η μόνη χώρα που έστειλε ¨συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο Ράιχ για τον θάνατο- ¨απώλεια¨ – του Χίτλερ. Επίσης Ιρλανδοί των ΗΠΑ συνεργαζόντουσαν με φιλοναζιστικούς κύκλους Γερμανών ¨ομογενών¨.
Μεταξύ 1945 – 1952 καμία ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου δεν δεχόταν να παίξει με αντίστοιχη γερμανική. Οι μόνες που το έκαναν ήταν Ιρλανδικές …
Αντίθετα εμείς οι Βαλκάνιοι ζητάμε , από τους ¨τίμια εργαζόμενους Γερμανούς¨, ¨Πολεμικές Αποζημιώσεις¨ για τα εγκλήματα και τις ληστείες που διέπραξαν στις χώρες μας μόλις πριν 60 χρόνια , τόσο ¨ρατσιστές¨ είμαστε!
Λογικό είναι να μας αποκαλούν ¨PLEITE-GRIECHEN¨ – χρεοκοπημένους – απατεώνες Έλληνες που κλέβουμε το ¨Δημόσιο¨ και δεν τον παραδίδουμε για μια ¨ΧΡΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ¨ στον ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ …

Δεν υπάρχουν σχόλια: