Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οι σαραντάρες και οι πενηντάρες είναι πιο sexy

Αγοράζουν περισσότερες ζαρτιέρες και στρινγκς!
Οι πωλήσεις "πικάντικων" εσωρούχων
ανάμεσα σε σαραντάρες και πενηντάρες έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τους πωλητές...
Οι ώριμες γυναίκες, πλέον, αποχαιρετούν τα παλιομοδίτικα εσώρουχα και αγοράζουν περισσότερες ζαρτιέρες, sexy εσώρουχα και αποκαλυπτικά νυχτικά από τις εικοσάρες.
Έχουν γίνει η πιο αναπτυσσόμενη αγορά στη βιομηχανία των εσωρούχων και οι πωλητές θεωρούν ότι... σε αυτό έχουν συμβάλλει καθοριστικά οι ζωηρές εμφανίσεις των μεγάλων σταρ, όπως η Kim Cattrall στο Sex and the City και η Courteney Cox στον ρόλο της στην νέα τηλεοπτική σειρά Cougar Town. Επιπλέον, οι ευκατάστατες σαραντάρες έχουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη από τις εικοσάχρονες και γίνονται στόχος των επώνυμων σχεδιαστών εσωρούχων.
Η υπεύθυνη πωλήσεων της εταιρείας Debenhams τόνισε πως οι γυναίκες στα σαράντα τους αντιμετωπίζονται πλέον ως οι νέες εικοσάρες και οι σχεδιαστές εσωρούχων κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν αυτή την αγορά. Πλέον οι γυναίκες δεν θεωρούν πως ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας σημαίνει πως πρέπει να παραμελούν την ερωτική τους ζωή.
Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, οι σαραντάρες γυναίκες του σήμερα απολαμβάνουν πιο ενεργή ερωτική ζωή από αυτές των προηγούμενων γενιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: