Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ασφαλισμένος σε δύο Ταμεία ο (υποψήφιος της ΝΔ για την Πελοπόννησο) Δημ. Δράκος...

Το είπε και το έκανε η Φωτεινή Πιπιλή. Αφού εδώ και καιρό διαμήνυε σε κάθε πιθανό τόνο ότι θα κατέβει στην Πελοπόννησο και θα «δει ο Τατούλης τι έχει να πάθει», αντιληφθήκαμε όλοι χθες τι εννοούσε όταν έλεγε ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του πρώην συναδέλφου της.
Ο Πέτρος Τατούλης, λέει η κ. Πιπιλή, έκανε χρήση ενός νόμου, που αν δεν μας απατάει η μνήμη μας έχει περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα δεν θυμόμαστε να έχει ανατραπεί ποτέ από την ΝΔ, βάσει του οποίου διορίστηκε μετά τη λήξη της βουλευτικής του θητείας σε θέση Διευθυντή στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Αν και η Φωτεινή αναγνωρίζει τη νομιμότητα της διαδικασίας αναρωτιέται κατά πόσον αυτό είναι ηθικό.
Αντί να αναρωτιέται η Φωτεινή Πιπιλή πόσο ηθικός είναι ο κ. Τατούλης, ας απολαύσει κάποιες μεσσηνιακές εφημερίδες για το πόσο «νόμιμος» και πόσο «ηθικός» είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.
Για να νιώσει ακόμη πιο υπερήφανη για αυτόν, ας δει ένα πρώτο χαρακτηριστικό δείγμα για τον άνθρωπο, που ξεκίνησε ως υπάλληλος του Συνεταιριστικού Κινήματος (και όχι ως εκλεγμένος συνεταιριστής ) και τώρα στην «παντοδυναμία» του ζητάει και τα ρέστα από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας (ΕΑΣ), η οποία εγκαλείται από τον κ. Δράκο να του καταβάλει 50 χιλ. Ευρώ, ως «ηθικά» αναδρομικά!
Διότι ο νόμιμος και ηθικός νομάρχης, τον οποίο υποστηρίζει η Φωτεινή Πιπιλή, υπήρξε ΠΑΡΑΝΟΜΑ...
ασφαλισμένος σε δύο ταμεία!
Πηγή:lixiarhos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: