Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Νίκης από 1000 και πλέον φίλους του Π. Αναγνωσταρά

Παρουσία χιλίων και πλέον φίλων και συνεργατών του, ο δήμαρχος Ναυπλιέων και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό το «Μέλλον σου είναι εδώ», Παναγιώτης Αναγνωσταράς παρουσίασε το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε την τελευταία τετραετία στο Ναύπλιο καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτήσει συνοχή ο Δήμος Ναυπλιέων με την εφαρμογή του «Καλλικράτη»...
Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική αφού επισκιάστηκε από τον ξαφνικό θάνατο κόρης φίλου και υποψηφίου του συνδυασμού του Παναγιώτη Αναγνωσταρά.
Ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς άσκησε δριμεία κριτική ιδίως προς τον δημοτικό συνδυασμό τέως νομάρχη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι:
«Αγάπησαν όλοι ξαφνικά τον Δήμο Ναυπλιέων. Εδώ λένε γεννήθηκαν και το όνειρό τους ήταν να βοηθήσουν το Ναύπλιο. Πολλά όνειρα βλέπουν και διαφορετικά. Στην αρχή ήθελαν να σώσουν την Αργολίδα ολόκληρη. Απέτυχαν. Μετά θέλησαν να σώσουν την Ελλάδα δοκιμάζοντας την τύχη τους ως υποψήφιοι βουλευτές. Απέτυχαν.-
Τώρα στο τέλος της καριέρας τους θυμήθηκαν τον Δήμο Ναυπλιέων. Τώρα όμως είναι αργά. Ο κόσμος γνωρίζει. Η πορεία του καθενός δείχνει και τις προθέσεις του. Και η συγκεκριμένη πορεία ένα μόνο δείχνει. Το κυνήγι της καρέκλας»!
Ο κ. Αναγνωσταράς έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα προβλήματα των συνενούμενων δήμων υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι, «Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ είναι πλέον γεγονός.
Το Ναύπλιο, η Ασίνη, η Μιδέα και η Ν. Τίρυνθα αποτελούν πλέον ένα ενιαίο σύνολο. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Γιατί όλοι αυτοί οι Δήμοι πρέπει γρήγορα να αποκτήσουν ένα κοινό βηματισμό προς το μέλλον.
Το πρόγραμμά μας για την ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ είναι πρόγραμμα ουσίας αλλά και αλήθειας. Έργα που ήδη έχουν γίνει στο Ναύπλιο για κάποιους από τους υπό συνένωση δήμους είναι ακόμα ζητούμενο.
Η προσπάθεια μας θα είναι προς την κατεύθυνση να κλείσει αυτή η ψαλίδα που υπάρχει έτσι ώστε στο τέλος της ερχόμενης Δημοτικής περιόδου όλες οι περιοχές να βρίσκονται από θέμα ανάπτυξης στην ίδια γραμμή».
Έμφαση, δόθηκε και στα οικονομικά του Δήμου αποκαλύπτοντας πως ο Δήμος αύξησε κατά πολύ την περιουσία του, ενώ αναφερόμενος στην ΔΕΥΑΝ τόνισε το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια.
Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ατμόσφαιρα, κατά την παρουσίαση των 138 υποψηφίων, όπου νέοι και παλαιοί υποψήφιοι από όλους τους συνενούμενους Δήμους, ενωμένοι διακήρυξαν την πρόθεσή τους για προσφορά στον νέο Δήμο Ναυπλιέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: