Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

"Επικίνδυνη" για τους χρήστες του διαδικτύου η Cameron Diaz

Η Cameron Diaz είναι πρώτη στις προτιμήσεις ως “δόλωμα”, φυσικά χωρίς τη θέλησή της, των απατεώνων που θέλουν να προσελκύσουν τους χρήστες του διαδικτύου σε "παγιδευμένες" ιστοσελίδες, που μπορούν να μολύνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με κακόβουλο λογισμικό, σύμφωνα με την τελευταία, ετήσια εκτίμηση της εταιρείας ασφάλειας λογισμικού McAfee.
Οι σταρ του κινηματογράφου αλλά και διάφορες δημοφιλείς διασημότητες καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις του καταλόγου της McAfee, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αντιβιοτικών προγραμμάτων, η οποία εξαγοράστηκε την Πέμπτη από την Intel έναντι 7,68 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
"Όποιος αναζητά (στο Ίντερνετ) τα πιο πρόσφατα βίντεο ή φωτογραφίες (διασημοτήτων) μπορεί να καταλήξει να μολύνει τον υπολογιστή του με κάποιον ιό", σημειώνει η εταιρεία.
Στις πρώτες θέσεις βρίσκονται ακόμη η Αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Biel (πρώτη πέρσι στην ίδια λίστα), τα μανεκέν Zizel Bundchen, Andrianna Lima και Heidi Klum, η τενίστρια Maria Sharapova και ο συναθλητής της, Andy Roddick.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama και η πρώην υποψήφια αντιπρόεδρος με τους Ρεπουμπλικάνους, Sarah Palin, βρίσκονται φέτος στις τελευταίες θέσεις του καταλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: