Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο τηλεμεταφορέας, για να βγαίνετε με τους φίλους σας χωρίς "κρεβατομουρμούρα"!

Ο "τηλεμεταφορέας" αποτελεί έμπνευση μιας αργεντίνικης διαφημιστικής εταιρείας, η οποία τον δημιούργησε για να προωθήσει μία συγκεκριμένη μάρκα μπύρας. Δεν ξέρουμε αν οι πωλήσεις του προϊόντος αυξήθηκαν, αυτό όμως που συμβαίνει με χιλιάδες άντρες που τηλεφωνούν και ζητούν πληροφορίες για τον "τηλεμεταφορέα", δεν έχει προηγούμενο!
Όπως θα δείτε στο βίντεο, πρόκειται για μια συσκευή που εξωτερικά είναι κάτι μεταξύ μηχανής του χρόνου (από αυτές που βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες) και τηλεφωνικού θαλάμου.
Πώς λειτουργεί; Βρίσκεσαι στο μπαρ με τους "κολλητούς", αλλά έχεις αποφύγει να το πεις στην καλή σου (ή τον καλό σου), αφού κάθε φορά που βγαίνεις "για μια μπυρίτσα με τα παιδιά", η μουρμούρα πέφτει σαν το... χαλάζι.
Ξαφνικά χτυπάει το κινητό σου τηλέφωνο! Κοιτάς στην οθόνη και - Θεέ μου!! - είναι εκείνος/η! Να πεις ΠΑΛΙ "αγάπη μου, το είχα χαμηλωμένο και δεν το άκουγα", δεν έχεις περιθώριο. Τι να κάνεις; Ηρέμησε! Ο "τηλεμεταφορέας" έχει τη λύση!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις μέσα, να κλείσεις την αεροστεγή πόρτα και να επιλέξεις στον ηλεκτρονικό πίνακα, το μέρος στο οποίο υποτίθεται ότι βρίσκεσαι. Νοσοκομείο, θες; Θα ακούγονται παλμογράφοι και σειρήνες! Στο σπίτι για ύπνο προτιμάς; Ο ήχος από το νυχτοπούλι θα σε επιβεβαιώσει! Θες καλύτερα να κάνεις babysitting στο ανιψάκι σου; Το κλάμα του θα πείσει και τον/την πιο δύσπιστο/η!
Και μετά, θα επιστρέψεις θριαμβευτής στη διασκέδασή σου έχοντας και την... μπύρα ολόκληρη και το... σκύλο χορτάτο! Το προϊόν ( και ο τηλεμεταφορέας!) δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα!! Ίσως γιατί εμείς οι Έλληνες, δεν κάνουμε τέτοια πράγματα!! Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: