Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τα 5 "μαγικά" βήματα για να "ρίξετε" τον άντρα των ονείρων σας!

Ο Andrew Tree, είναι συγγραφέας του βιβλίου "Αποκωδικοποιώντας την αγάπη", στο οποίο μελετάει την τέχνη του "φλερτ". Ένα από τα πιο δημοφιλή κεφάλαια είναι το "Πώς να αποπλανήσετε έναν άντρα", που όπως μαρτυράει και ο τίτλος του, παρουσίαζει τη "μαγική" συνταγή για να κατακτήσετε τον άντρα των ονείρων σας!

Βήμα πρώτο: χαμογελάστε του!

Σε σχετική έρυενα που έγινε το 1985, οι ερευνητές μελέτησαν την αντίδραση διαφόρων ανδρών τους οποίους φλέρταραν γυναίκες σε ένα μπαρ, επί 10 λεπτά. Δοκίμασαν τα πάντα: πονηρές ματιές, αθώα βλέμματα, χαμόγελο, κλείσιμο του ματιού, όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα...
Το πρώτο συμπέρασμα ήταν ότι οι άντρες δεν χρειάζονται απλώς ενθάρρυνση. Χρειάζονται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ενθάρρυνηση για να προσεγγίσουν μία γυναίκα που τους φλερτάρει! Το δεύτερο, ότι οι ματιές από μόνες τους δεν αρκούν αλλά πρέπει απαραιτήτως να συνοδευτούν από το... χαμόγελο της επιτυχίας! Η έρευνα έδειξε ότι το 60 % των ανδρών, ανταποκρίθηκαν άμεσα, στη θέα της γυναικείας - χαμογελαστής- οδοντοστοιχίας.

Βήμα δεύτερο: ο χρυσός αριθμός των χαμόγελων

Το ερώτημα που προκύπτει είναι : στα πόσα... χαμόγελα θα "πέσει" το αντικείμενο του πόθου; Και εδώ υπάρχει επιστημονική απάντηση! Η ψυχολόγος Monica Moore, πιστεύει πως ο "χρυσός αριθμός" του φλέρτ είναι 35 χαμόγελα την ώρα!!!
Μάλιστα θεωρεί ότι , ο αριθμός των... σημάτων που στέλνει μία γυναίκα μετράει πολύ περισσότερο από το πόσο ελκυστική είναι!! Για παράδειγμα μία καλλονή που χαμογελάει μόνο 4 φορές σε έναν άντρα αποτυγχάνει να τραβήξει το ενδιαφέρον του, ο οποίος προτιμάει μιας μέτριας εμφάνισης γυναίκα που του χαμογελάει με νόημα, 35 φορές μέσα σε μία ώρα!!!!
Αν ο αριθμός σας ακούγεται υπερβολικός , σκεφτείται πως μιλάμε για προσέγγιση ανδρών που - μεταξύ μας- χρειάζονται και λίγο χρόνο για να "πάρουν μπροστά"!

Βήμα τρίτο: φορέστε κραγιόν!

Όπως διαπιστώθηκε στις σχετικές μελέτες, οι άντρες γοητεύονται περισσότερο από μία γυναίκα που φοράει κραγιόν, παρά από μία με άβαφτα χείλη. Δεν χρειάζεται να βαφτείτε σαν... κλόουν αλλά και το σκέτο lip gloss δεν αποδίδει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα ελαφρώς έντονο χρώμα, το οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να ανανεώνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, είναι ό,τι καλύτερο!

Βήμα τέταρτο:φλερτάρετε όταν έχετε ωορηξία!

Ο εξελικτικός ψυχολόγος Geoffrey Miller, από το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού, έκανε πρόσφατα μία μελέτη για τα φιλοδωρήματα που δίνουν οι άντρες στις χορεύτριες που κάνουν striptease. Διαπίστωσε πως η ίδια χορεύτρια, κάνοντας ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα, διπλασιάζει τα φιλοδωρήματα, τις ημέρες που έχει ωορηξία!
Έτσι ενώ κατά τη διάρκεια της περιόδους της βγάζει 30 ευρώ την ώρα και τις υπόλοιπες ημέρες 40 ευρώ την ώρα, τις γόνιμες μέρες του κύκλου της το ποσό εκτινάσσεται στα 60 ευρώ! Είναι σαφές πως οι άντρες αντιλαμβάνονται με έναν άγνωστο μηχανισμό τις γυναίκες που βρίσκονται στη μέση του κύκλου τους και τις προτιμούν από τις άλλες!

Βήμα πέμπτο: ξαναρίξτε μια ματιά στους... φίλους σας!

Μία από τις πιο γνωστές ρήσεις των γυναικών σήμερα είναι το "μα πού πήγαν όλοι οι άντρες;". Οι ψυχολόγοι λοιπόν έχουν μία θεωρία που ίσως και να είναι ενδιαφέρουσα. Συνήθως , λένε, ο κ. "κατάλληλος" είναι δίπλα μας , αλλά δεν τον βλέπουμε αφού του έχουμε φορέσει την ταμπέλα του "κολλητού φίλου"!
Γι αυτό το λόγο προτείνουν στις γυναίκες που αναζητούν το ταίρι τους να σταματήσουν τις γκρίνιες και να ξαναρίξουν μια "διαφορετική" ματιά στους αρσενικούς ελεύθερους (!!!) φίλους τους. Είναι βέβαιοι πως οι 6 στις 10, θα ανακαλύψουν κάποιον "κρυμμένο θησαυρό"!

Η "μαγική συνταγή" του flirt.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς η "μαγική συνταγή" για ένα επιτυχημένο φλέρτ είναι η εξής: τις ημέρες της ωορηξίας σας, βάζετε κραγιόν, βγαίνετε με μια φίλη σας σε ένα μπαρ, κοιτάτε για περίπου μια ώρα το αρσενικό της αρεσκείας σας και του χαμογελάτε 35φορές!! Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να την ρίξουμε τελικά εκείνη τη ματιά στο φιλικό περιβάλλον; Μάλλον πιο εύκολο ακούγεται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: