Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Όμορφες στο παρά πέντε

Ναι λοιπόν, είναι αλήθεια άλλη μια χρονιά φεύγει και βρισκόμαστε μια μέρα πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα τελευταία στιγμή, κάνετε σίγουρα λάθος! Το cosmo.gr σας προτείνει πέντε απλούς τρόπους για να κλέψετε όλα τα βλέμματα!
Σε πρώτη φάση, πρέπει να βεβαιωθείτε πως τα φρύδια σας, είναι καλοσχηματισμένα και βγαλμένα σωστά! Αν όχι σπεύσατε άμεσα να τα διορθώσετε, διότι το λάθος σχήμα φρυδιού δεν αφήνει να αναδειχτούν, όπως πρέπει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.
Στη συνέχεια κάντε ένα πίλινγκ και μια μάσκα, την οποίο μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι. Είτε με ασπράδι αυγού για σύσφιξη είτε με γιαούρτι και αγγούρι για ενυδάτωση.
Τρίτη απαραίτητη κίνηση είναι η φροντίδα των μαλλιών σας, τα οποία αφού θα ταλαιπωρηθούν αύριο στο κομμωτήριο καλό θα ήταν να τα ξεκουράσετε απόψε με μια μάσκα, την οποία μπορείτε να αφήσετε όλο το βράδυ.
Φυσικά και δε πρέπει να ξεχάσετε την περιποίηση των άκρων σας. Το κόκκινο παραμένει και φέτος στη μόδα και έχει συνδυαστεί με το κλίμα των εορτών. Μπορείτε όμως να τολμήσετε και άλλα έντονα χρώματα, που να ταιριάζουν με τα ρούχα σας!
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό βήμα, μια μέρα πριν το ρεβεγιόν είναι η επιλογή του κατάλληλου αρώματος και της ανάλογης κρέμας σώματος. Δοκιμάστε κάτι νέο για να σας βρει το 2010 με ανανεωμένη διάθεση!
Και μηn ξεχνάτε, ότι η ομορφιά απορρέει από μέσα μας και από το πώς αισθανόμαστε εμείς με τον εαυτό μας!
Καλό ρεβεγιόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: