Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ψάχνοντας.. τη 12η σύζυγο

Ένας 50χρονος άνδρας στο Ισραήλ κατέρριψε το δικό του ρεκόρ διαζυγίων στη χώρα, με την έκδοση του 11ου διαζυγίου του και ήδη δηλώνει έτοιμος να βρει την επόμενη σύζυγό του.
Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε την Τρίτη (29/12) η εφημερίδα Jerusalem Post, ο ίδιος Ισραηλινός είχε και πριν από δύο χρόνια ξανακαταρρίψει το ρεκόρ του.
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο «πρωταθλητής», έχει συνήθεια να παίρνει διαζύγιο κάθε δύο χρόνια και αμέσως μετά να ρίχνεται στην αναζήτηση της επόμενης συζύγου.
«Ρίχνω το δόλωμα και το ψάρι έρχεται μόνο του», φέρεται να δήλωσε ο άνθρωπος ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια καταρρίπτει τα ρεκόρ που σημειώνει ο ίδιος όσον αφορά τον αριθμό των διαζυγίων του.
Πριν από αυτόν, ο μέγιστος αριθμός διαζυγίων από ένα πρόσωπο που είχε καταγραφεί από Εβραίο του Ισραήλ δεν ξεπερνούσε τα έξι.
Ας σημειωθεί ότι από όλους αυτούς τους γάμους απέκτησε μόνον ένα παιδί, το οποίο μάλιστα δεν έχει τα χρήματα να συντηρήσει, ενώ, εξομολογήθηκε πως έχει μετανιώσει που χώρισε την πρώτη του σύζυγο, διότι εξαιτίας αυτού του διαζυγίου μπήκε στη διαδικασία αναζήτησης συζύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: