Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δημόσιο στριπτίζ

Η ομάδα του επιχείρησε να αντιστρέψει όλους τους ποδοσφαιρικούς κανόνες και τις λογικές προβλέψεις,ώστε να πετύχει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος.
Ο ίδιος, πάντως, με στόχο να εμπνεύσει τους παίχτες του για το θεωρητικά ακατόρθωτο, μάλλον έκανε κάτι αντίστοιχο.Αντιστρέφοντας τους «κανόνες» των στοιχημάτων και μίας ελληνικής έκφρασης.Διότι ο Ρόνι Ντέιλα δεν δίστασε να βάλει ένα προσωπικό στοίχημα το οποίο...ήθελε να χάσει και δεν στενοχωρήθηκε που παρά την τελική επιτυχία του βγήκε από τα ρούχα του.
Ο τεχνικός της Στρόμσγκοντσετ πανηγύρισε προχθές τη νίκη με 2-1 επί της Βίκινγκ,που χάρισε τη «σωτηρία» στην «Γκόντσετ»,όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί αν το κατάφερνε.
Μ'ένα δημόσιο στριπτίζ μέσα στον αγωνιστικό χώρο!!!Ο Ντέιλα είχε πει ότι θα γδυθεί αν η ομάδα του παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία και δεν ξέχασε τη δέσμευσή του, αφήνοντας στο σώμα του μόνο το εσώρουχό του.Ενιωσε μάλιστα άνετα,περπατώντας για αρκετά λεπτά στο χορτάρι χωρίς τη φόρμα του,την οποία πέταξε στην κερκίδα!Οι χωρίς κανόνες αντιδράσεις του,ωστόσο, αντιτάσσονται στους κανονισμούς της ομοσπονδίας και πιθανότατα θα τιμωρηθεί.Αρχικά με ντύσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: