Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

"Ανεβαίνει" στις προτιμήσεις η Bing

Η μηχανή αναζήτησης της Microsoft,Bing,αρχίζει να γίνεται δημοφιλής στους χρήστες του διαδικτύου σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική εταιρία μετρήσεων ComScore.
Βάσει της έρευνας,η Microsoft στην «πίτα» των μηχανών αναζήτησης έχει το 9,3% τον περασμένο Αύγουστο ποσοστό αυξημένο σε σύγκριση με τον Ιούλιο που είχε αγγίξει το 8,9%.Επιπλέον,φαίνεται πως η Bing έχει αυξανόμενη πορεία σε σχέση με την Google καθώς στη δεύτερη παρατηρείται μια μικρή πτώση.
Σύμφωνα με αναλυτές που μίλησαν στο BBC,μπορεί αυτό το ποσοστό να είναι χαμηλό για μια εταιρία όπως η Microsoft αλλά η αύξηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτή τη νέα είσοδο.Η μηχανή αναζήτησης Bing μπήκε στην αγορά τον περασμένο Ιούνιο και τον επόμενο μήνα η Yahoo έβγαλε νεότερη έκδοση στη δίκη της μηχανή.
Μολοταύτα,η Google είναι η νο1 επιλογή των Αμερικανών αφού η εταιρία κατέχει το 65% της «πίτας».
«Πιστεύω πως η μηχανή αναζήτησης της Microsoft κερδίζει σιγά-σιγά τους χρήστες του διαδικτύου ως μια εναλλακτική επιλογή σε σχέση με το Google»,δήλωσε ο «ειδήμων» στις μηχανές αναζήτησης John Batelle.
Και στη Μεγάλη Βρετανία,η Bing έχει ανεβασμένα ποσοστά ανά μήνα ενώ η Google, η οποία ετοιμάζει νέα έκδοση βελτιωμένη,τον περασμένο μήνα σημείωσε πτώση 1,7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: