Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Κακή η αρχή του ΠΑΟ

Την ήττα με 3-1 από την Σπάρτα Πράγας γνώρισε εχθές στην Τσεχία ο Παναθηναϊκός,στον πρώτο αγώνα του του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Τσέχοι προηγήθηκαν με 2-0,με την με κεφαλιά του Χολέντα στο 26ο λεπτό και δυνατό του σουτ εντός της περιοχής του Βάτσεκ στο 31ο λεπτό.
Tο μοναδικό γκολ των "πρασίνων",που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό αγώνα στο ΟΑΚΑ (στις 4 Αυγούστου) σημείωσε στο 67ο λεπτό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης,μειώνοντας προσωρινά το σκορ σε 2-1.Στο 85ο λεπτό ο Κάλουντα,με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1) για την Σπάρτα.
Οι "πράσινοι" έχασαν πέναλτι στο 32ο λεπτό καθώς το σουτ του Σισέ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της τσεχικής ομάδας,Μπλάζεκ.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης,Ιβάν Μπέμπεκ γκολ του Παναθηναϊκού,που σημειώσε με κεφαλιά Σαλπιγγίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γιόζεφ Χόβανετς):Μπλάζεκ,Χολέντα (59΄ Προυντρίκοφ),Πάμιτς,Ρέπκα, Χούμπνικ,Κούζνιρ,Χούσεκ,Βάτσεκ,Ζόφτσακ,Ζέμαν (76΄ Κάλουντα),Γουλφριντ (90΄+1 Στρέστικ).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε):Γκαλίνοβιτς,Καντέ (69΄ Σαριέγκι),Βύντρα,Σπυρόπουλος, Μπίερσμιρ,Σιμάο,Ζιλμπέρτο (83΄ Κατσουράνης),Γκάμπριελ (59΄ Λέτο),Καραγκούνης,Σισέ, Σαλπιγγίδης.
Σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου,ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα.Το ματς θα αρχίσει στις 9 το βράδυ.

sparta prague pao 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: