Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Έφυγε ο Michael Jackson











Τη μάχη για τη ζωή έχασε πριν από λίγη ώρα ο Michael Jackson,όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».Ο βασιλιάς της pop,σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων του Διεθνούς Τύπου,έφυγε πρόωρα,σε ηλικία μόλις 50 ετών,στο νοσοκομείο του Los Angeles,όπου οδηγήθηκε,με ανακοπή,λίγες ώρες νωρίτερα.
Την είδηση μεταδίδει,πλέον,και το αμερικανικό δίκτυο CNN,με την υποσημείωση,όμως, ότι το γεγονός δεν είναι επιβεβαιωμένο.Το CNN,μέχρι πριν λίγα λεπτά,ανέφερε ότι ο αστέρας της pop,έχει βυθιστεί σε κώμα.
Δείτε τι μεταδίδουν οι Διεθνείς ενημερωτικές ιστοσελίδες












Η κατάσταση της υγείας του Αμερικανού super star είχε κλονιστεί έπειτα από τις αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις.Μάλιστα,πριν από λίγες εβδομάδες,η είδηση ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος,είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.
Ο Michael Jackson,αυτή την περίοδο βρισκόταν σε πρόβες,προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά αποχαιρετιστήριων συναυλιών,οι οποίες αναμένονταν ως το πλέον φαντασμαγορικό γεγονός.Ο διάσημος star ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, του Michael Joseph Jackson,της Paris Michael Katherine Jackson και του Prince "Blanket" Michael Jackson II.
Το χρονικό του θανάτου του super star:
Ο διάσημος τραγουδιστής δεν ανέπνεε,τη στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι του,στο Bel Air,του Los Angeles,στις 22:30 (ώρα Ελλάδας).
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου,προσπάθησε να επαναφέρει την καρδιακή λειτουργία του βασιλιά της pop,κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το ιατρικό κέντρο UCLA,του Los Angeles.
Οι προσπάθειες του προσωπικού του ασθενοφόρου,για ανάνηψη του Michael Jackson απέβησαν άκαρπες.
Ο πατέρας του pop star υποστήριξε,σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ ότι ο γιός του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν την εμφάνισή τους στα Διεθνή δίκτυα.Άλλα κάνουν λόγο για θάνατο του 50χρονου τραγουδιστή,ενώ,άλλα μεταδίδουν ότι ο Jackson έχει βυθιστεί σε κώμα.Πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το ιατρικό κέντρο,και ειδικά έξω από το τμήμα επειγόντων περιστατικών,το οποίο απέκλεισαν, στη συνέχεια, οι αστυνομικές δυνάμεις.
Τα Διεθνή μέσα ενημέρωσης συμφωνούν,πλέον,ότι ο Michael Jackson έφυγε από τη ζωή.
Τα πρώτα βήματα του Michael Jackson
Ο Michael Jackson ξεκίνησε την καριέρα του,σε παιδική ηλικία,ως μέλος του οικογενειακού συγκροτήματος «The Jackson 5».












(Ο Michael Jackson σε μικρή ηλικία)
Έπειτα από τη διάλυση του συγκροτήματος,ο Michael Jackson ακολούθησε solo καριέρα,η οποία των έκανε παγκοσμίως διάσημο.
Τα τραγούδια που απογείωσαν πραγματικά την καριέρα του και τον έκαναν γνωστό ως «Βασιλιά της Pop ήταν οι επιτυχίες «Thriller» και «Bad».

Δεν υπάρχουν σχόλια: