Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ευλόγησον...τα όπλα!

«Για κάποιο λόγο οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το να κρατάς όπλο είναι κακό πράγμα.Αλλά δεν είναι.Νομίζω ότι τη ζωή μου αξίζει να την προστατεύσω…».Τάδε έφη αμερικανός παπάς στο Κεντάκι,που προέτρεψε τους πιστούς να φέρουν στη λειτουργία και το όπλο τους!
Ένας…πρωτοποριακός πάστορας προέταξε τα χριστιανικά του ήθη,καλώντας τους απανταχού πιστούς μα φέρουν μαζί στη λειτουργία της Κυριακής τα όπλα τους,σε μια προσπάθεια προώθησης της ασφαλούς κατοχής όπλων.
Ο Κεν Παγκάνο δήλωσε πως προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια,μετά από ανησυχίες που εξέφρασε το ποίμνιο του ότι ο νέος πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα θα αυστηροποιήσει τους νόμους για τον περιορισμό της οπλοκατοχής.
«Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι οι άνθρωποι που έχουν όπλα είναι νομοταγείς, έξυπνοι και φυσιολογικοί» δήλωσε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ο πάστορας,που έβλεπε περίπου 200 από τους πιστούς του με τα πιστόλια στη ζώνη.
Και συνέχισε:«Αν τόσα χρόνια στην Αμερική ο κόσμος δεν κρατούσε όπλα,δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ.Εύχομαι περισσότερες εκκλησίες να το κάνανε αυτό…»
Πάντως,κατά τη διάρκεια της λειτουργίας,στον απέναντι δρόμο είχαν συγκεντρωθεί πιστοί που πραγματοποιούσαν διαδήλωση εναντίον της οπλοκατοχής.
«Η ιδέα του να κρατάς όπλο στις εκκλησίες,και σε κάθε άγιο μέρος,είναι τουλάχιστον δυσάρεστη» δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών,Τέρι Τέιλορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: