Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

10 λόγοι να μην εξομολογηθείς την απιστία σου

Πριν της παραδεχτείτε όλη την αλήθεια για την "στιγμή αδυναμίας" σας, με τους 10 λόγους να το ξανασκεφτείτε πριν ομολογήσετε την απιστία σας.
1. Γιατί όσο κι αν λέμε ότι το κλειδί σε μια σχέση είναι η ειλικρίνεια και ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα θέλαμε να το ξέρουμε και μπλα, μπλα, μπλα, στην πραγματικότητα δεν θέλουμε καν να το φανταστούμε, πόσο μάλλον να έρθεις εσύ και να μας το πεις μέσα στη μούρη. Αν δεν σε ρωτήσει ευθέως, δεν έχεις πει καν ψέμα...
2. Γιατί είναι πολύ πιθανό να μην ανακαλύψει ποτέ. Ειδικά αν ήταν "της μιας φοράς" τότε που βγήκες και έχεις φροντίσει να καλύψεις τα ίχνη σου.
3. Γιατί η άλλη γυναίκα (το %^#&$ ξεκ*λο για την ακρίβεια) δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για σένα. Είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού μοχίτο με τεκίλα ή ήταν η μια και μοναδική σου ευκαιρία να κάνεις κάτι με μια τέτοια γυναίκα (κλώνο της Τζολί φερ'ειπείν). Γιατί να χάσεις εκείνη που σημαίνει τα πάντα για μια που δεν σημαίνει τίποτα.
4. Γιατί μπορεί να θέλει να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα κι εσύ δεν θα μπορείς να της πεις τίποτα. Και να της πεις δηλαδή, η απάντηση θα είναι "Κοίτα ποιός μιλάει". Και δεν θα έχεις τι να απαντήσεις.
5. Γιατί θα στο παίζει ιστορία, θα σε "φτύνει", θα είναι τσαντισμένη για μήνες, θα στην λέει για το οτιδήποτε και γενικότερα θα σου κάνει τη ζωή κόλαση. Αν νόμιζες ότι κόλαση μέχρι τώρα ήταν όταν γκρίνιαζε επειδή ήθελες να βγεις με τα παιδιά σήμερα, ετοιμάσου να "φορτώσεις" το expansion pack: με καλύτερα γραφικά και πολλά περισσότερα χαστούκια.
6. Γιατί, παραδέξου το, είναι εγωιστικό. Πρώτα πήγες με άλλη γκόμενα για να ευχαριστήσεις τον αντρικό εγωισμό σου και μετά θέλεις να ξεφορτωθείς τις τύψεις. Άχου, μωρέ!
7. Γιατί μπορεί να το έχει κάνει εκείνη πρώτα. Και μετά ίσως ακούσεις κι εσύ τα δικά της "βρώμικα" μυστικά, επειδή στρίψατε στην οδό των αποκαλύψεων. Είσαι σίγουρος ότι είσαι έτοιμος να ακούσεις ότι η κοπέλα, η δικιά σου η κοπέλα, το μωρό σου, το κουτσουνάκι σου, τότε που διάβαζες για την εξεταστική εκείνη "διάβαζε" το σώμα ενός άλλου;
8. Γιατί νοιάζεσαι για εκείνη (το εκφράζεις με έναν ανορθόδοξο τρόπο, αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια) και δεν θέλεις να την πληγώσεις.
9. Γιατί θα σε παρατήσει. Τόσο απλά. Αν δεν το κάνει θα πέσει στα μάτια όλων των φίλων της και σίγουρα δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο.
10. Γιατί ακόμα κι αν δεν παρατήσει, θα το ξέρουν ήδη όλες τις οι φίλες και οι φίλοι και για αυτούς θα είσαι πάντα "ο μ&λάκας που πλήγωσε το Τζενάκι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: