Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Τελευταίοι στην Ευρώπη οι Έλληνες όσον αφορά το... μέγεθος

Ελάχιστους οπαδούς φαίνεται ότι έχει το σπορ των ευκαιριακών σχέσεων στην Ελλάδα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δηλώνουν γυναίκες και άνδρες σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 48 δυτικές χώρες.
Αντίθετα, πιο «άτακτοι» ερωτικά αναδεικνύονται οι Φινλανδοί, ενώ στις χώρες του ΟΟΣΑ πρωτεύουν οι Βρετανοί και ακολουθούν οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Τσέχοι και οι Αυστραλοί.
Μόνο οι Πορτογάλοι είναι πιο πιστοί από τους Έλληνες, οι οποίοι μοιράζονται τις τελευταίες θέσεις με τους Ιταλούς, τους Πολωνούς και τους Ισπανούς.
Σκοπός των ερευνητών ήταν να μετρήσουν τον δείκτη της λεγόμενης «κοινωνιο-σεξουαλικότητας», ένας όρος που χρησιμοποιούν οι εξελικτικοί ψυχολόγοι για να καταγράψουν πόσο σεξουαλικά ελεύθεροι είναι στη σκέψη και στη συμπεριφορά οι άνθρωποι.
Παράλληλα, άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 25 χώρες- μέλη της Ε.Ε. με τη συμμετοχή 10.500 ανδρών, έδειξε ότι οι Έλληνες είναι τελευταίοι στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά το μέγεθος του πέους τους.
Το Γερμανικό Ινστιτούτο που πραγματοποίησε την έρευνα ζήτησε από τους συμμετέχοντες να μετρήσουν το μήκος του πέους τους και στη συνέχεια να εισαγάγουν το αποτέλεσμα σε μια βάση δεδομένων στο Διαδίκτυο.
Όπως προέκυψε, ο μέσος όρος μεγέθους στην Ελλάδα είναι 12,48 εκατοστά, κατατάσσοντας τους Έλληνες τελευταίους στη λίστα, ενώ πρωταθλητές αναδεικνύονται οι Γάλλοι με τρία εκατοστά περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: