Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ζητείται «φροντιστής παραδείσιου νησιού». Πληροφορίες εντός!











Πως θα σχεδιάζατε τη δουλειά των ονείρων σας; Ισως σε ένα τροπικό νησί με κρυστάλλινα νερά, να ζείτε σε βίλα με πισίνα ,να δουλεύετε ελάχιστα, να ταΐζετε τροπικά ψάρια, να κάνετε καταδύσεις και να να αμοίβεστε πλουσιοπάροχα. Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για την πιο περιζήτητη ίσως θέση εργασίας που έχει δημιουργηθεί ποτέ!
Τη θέση προσφέρει ο Τουριστικός Οργανισμός της Αυστραλίας με τον επίσημο τίτλο «φροντιστής παραδείσιου νησιού».













Βασικά καθήκοντα των εργαζομένων είναι να ταΐζουν τα σπάνια ψάρια του εξωτικού νησιού, να φροντίζουν το ταχυδρομείο, να δημιουργήσουν και να επιμελούνται ένα blog με φωτογραφίες και βίντεο της περιοχής, με σκοπό να προσελκύσουν τουρίστες.
Ο Anthony Hayes, υπεύθυνος του γραφείου Τουρισμού του Queensland, αναφέρει στο BBC: «Δεν ακούγεται τόσο άσχημο έτσι δεν είναι; Νομίζω δημιουργήσαμε μία ονειρεμένη εργασιακή θέση. Αυτός που θα την καλύψει θα είναι πολύ απασχολημένος με το να περνάει καλά».











Οσον αφορά το ωράριο εργασίας αλλά και την αμοιβή τα πράγματα είναι ακόμα πιο «τροπικά». 6 μήνες συμβόλαιο....12 ώρες εργασία το μήνα... 103.000 δολάρια!

Το νησί ονομάζεται Hamilton Island και βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands, ανοιχτά των ακτών του Queensland στην Αυστραλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «χώρος εργασίας» έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.













Οι υπεύθυνοι τουρισμού της Αυστραλίας βρήκαν αυτό τον πολύ έξυπνο τρόπο να διαφημίσουν τον εξωτικό αυτό προορισμό καθώς η αγγελία για την θέση εργασίας έχει κάνει το γύρο του κόσμου! Χιλιάδες είναι αυτοί που από το πρωί καταθέτουν τα βιογραφικά τους με τα «προσόντα» τους, στο site του υπουργείου Τουρισμού της Αυστραλίας.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου ενώ στις 10 Μαΐου οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα περάσουν από τετραήμερη διαδικασία συνεντεύξεων και αυτός που θα κερδίσει τη θέση πιάνει δουλειά την 1η Ιουλίου.
Οσοι πιστοί... βιαστείτε! www.islandreefjob.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: