Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Βγάλτε τις κουκούλες ωρέ ..!


Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να τολμήσει μα πει ειλικρινά στους πολίτες όλη την αλήθεια για το καρτέλ «αντιεξουσιαστών» ,πολιτικών χώρων και …εξωθεσμικών κέντρων.
Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να υπομένουμε αυτή την αχαλίνωτη υποκρισία σε βαθμό ψυχασθένειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που υποθάλπουν την παθογένεια των … «γνωστών-αγνώστων» .
Αυτοί που δημιούργησαν τον χώρο το 75`ως δεξαμενή εν δυνάμει τρομοκρατών, αυτοί που ποτέ δεν αποκάλυψαν τους ιδεολογικούς εγκεφάλους της 17Ν , αυτοί που επί 33 χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται νεανικά όνειρα και τα μετατρέπουν σε εφιάλτες.
Αυτοί που ωσάν «Ρομπέν των ..αναρχικών και των τρομοκρατών » σπεύδουν να τους παράσχουν (αφιλοκερδώς….) νομική βοήθεια στα δικαστήρια , αυτοί που έδιναν μάχες μέσα από τα ΜΜΕ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι το θύμα τρομοκρατικής ενέργειας , ο Θάνος Αξαρλιάν ήταν απλώς μια ….παράπλευρη απώλεια !
Αυτοί που ξεδιάντροπα θεωρούν ότι το πλιάτσικο καταστημάτων , οι ληστείες τραπεζών , η φθορά ξένων περιουσιών και οι διάφορες …. «απαλλοτριώσεις» , δεν είναι αδικήματα του κοινού ποινικού κώδικα , αλλά ……εξέγερση (;).
Αυτοί που διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους ότι αυτά …..δεν είναι τα χαρακτηριστικά συμπτώματα του Φασισμού , αλλά μια νέα μορφή …προοδευτικής Δημοκρατίας.
Μαζί τους με κροκοδείλια δάκρυα μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους. Αυτοί που συναγελάζονται στην …Πρεσβεία (μια είναι η ..Πρεσβεία) και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του payroll της.
Πόσο με συγκινούν οι «αντιεξουσιαστές δημοσιογράφοι» που ως Φιλισταίοι παντός καιρού, μιλούν για τον Γαλλικό Μάη και τα οδοφράγματα, πουλούν τα ….επαναστατικά τους παράσημα και εξυπηρετούν τις …άνωθεν εντολές..
Πόσο με συγκινούν οι «παραθυράτοι δημοσιογράφοι-εκδότες» που όταν τους κόπηκε το «μπον φιλέ» των κρατικών διαφημίσεων (άσχετα εάν πρώτα είχαν καταβροχθίσει αμάσητα 2-3 εκατ. ευρώ) ως σιχαμεροί γαιοσκώληκες στράφηκαν στους ….πέραν του Ατλαντικού .
Αυτό που σίγουρα δεν με «συγκινεί» είναι ο Φασισμός .Είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας.
Αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία και η φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων «αντιεξουσιαστών» .
Γιατί ωρέ, θρασύδειλοι και απάτριδες καίτε σημαίες ; Τι σας έφταιξαν ωρέ κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες όλοι αυτοί οι δόλιοι μαγαζάτορες που τους κάψατε τους κόπους μιας ζωής ;
Τι σας έφταιξαν ωρέ μεταμοντέρνοι κατεδαφιστές τα παραδοσιακά κτίρια στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών ; Τι σας έφταιξαν ωρέ φασίστες οι φουκαράδες γιωταχήδες που τους καταστρέψατε τα αυτοκίνητα;
Τι σας έφταιξαν ωρέ κουκουλοφόροι «ιεροεξεταστές» οι αποθήκες βιβλίων και οι βιβλιοθήκες . Δεν γνωρίζετε ότι στην νεώτερη ιστορία μόνο ο Ναζισμός έριχνε στην πυρά τα βιβλία ;
Ποιος σας καθοδηγεί και εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δίνετε μαχαιριά στην ήδη άρρωστη οικονομία μας ;
Γιατί μη πιστεύετε ότι το κόστος αυτό θα το πληρώσει κανείς άλλος εκτός του Ελληνικού λαού.
Ας μη μιλούν λοιπόν για εξέγερση, αλλά για ….εξάρτηση. Και ο νοών νοείτω !
Πηγή:Politis

1 σχόλιο:

OI.METHISTANES είπε...

OSO YPARHEI DOLLARIO KAI TO YPARHON TRAPEZIKO SISTIMA...AYTA THA YPARHOYN..ADWSE VOITHEIA TO KRATOS STIS KATESTRAMENES PERIOYSIES MESW TRAPEZWN..ME TELIKI SYNEPEIA NA HASOYN KAI TA KATESTRAMENES PERIOYSIES TOYS KAI OSOI TA KAYAFEROYN NA DOYLETOYN GIA TIS TRAPEZES...KAI TOYS AFINOYME AKOMA KAI TOYS PSIFIZOYME KIOLAS !!!!!ARE ELLINARA POTE THA XIPNISEIS NA TOYS STILEIS OLOYS EKEI POY PREPEI!!!