Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Λωποδύτες οι χτεσινοί - Ληστές οι σημερινοί...


Ο οχετός του σκανδάλου Βατοπεδίου ρυπαίνει καθημερινά όλο και περισσότερο τον τόπο. Μεταξύ πολλών άλλων διαπιστώνεται ότι, στη Βόρεια Ελλάδα και σε περιοχές όπου οι αξίες των ακινήτων εκτιμούσε πως θα έφταναν στα ύψη, έστησε το μεγάλο κόλπο ο ελεεινός Εφραίμ. Με απλά λόγια, από την παραχώρηση των ακινήτων στην Ουρανούπολη και στο Καϊμακτσαλάν η Μονή και οι κολλητοί της που εμπλέκονται στις ανταλλαγές των οικοπέδων, μέχρι στιγμής κερδίζουν περισσότερα από … 440.000.000 Ευρώ! Μνήσθητί μου Κύριε και μην εγκαταλείπεις ημάς εις πειρασμόν.
Πάμε τώρα στην (ο Θεός να την κάνει) Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, με τους βένετους και τους πράσινους να κονταροχτυπιούνται χωρίς σταματημό, με κοντάρια καμωμένα από λάστιχο μαλακό, μη τυχόν και κατά λάθος τραυματιστεί άθελά τους κάποιος από τους μονομάχους.
Θα μου πεις φίλε αναγνώστη, «καλά, κι εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι το "παίζουν" αντίπαλοι»; αποκλείεται να είναι πραγματικά;» Αντιπαρέρχομαι το ερώτημά σου, για να μην υποχρεωθώ να σε προσβάλω. Κάνω πως δεν το κατάλαβα και προχωρώ.
Πληροφορούμαστε, λοιπόν, ότι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: