Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Πρωινές ερωτικές συνευρέσεις για καλύτερη υγεία


Σίγουρα το πρωινό ξύπνημα αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά αν συνοδεύεται από… πικάντικες στιγμές και παράλληλα κάνει καλό στην υγεία μας, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε την άποψη αυτή.
Από το Πανεπιστήμιο Queen’s του Μπέλφαστ μας έρχεται η έρευνα, η οποία έδειξε ότι με το να κάνουμε sex το πρωί, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, μειώνεται ο κίνδυνος μελλοντικού καρδιακού επεισοδίου ή εγκεφαλικού.
Επίσης, το πρωινό sex δύο φορές την εβδομάδα αυξάνει ένα αντίσωμα που έχει τη δυνατότητα να μας προστατεύει από τα μικρόβια. Παράλληλα, όσο πιο συχνά «το κάνουμε», βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και μειώνεται η πίεσή μας.
Βοηθά στην αρθρίτιδα, ημικρανίες, αλλά και το διαβήτη καθώς καίμε 300 θερμίδες την ώρα. Από την άλλη μαλλιά και επιδερμίδα είναι πάντα λαμπερά.
Από τις 300 γυναίκες που... συμμετείχαν στην έρευνα, εκείνες των οποίων οι σύντροφοι δε φορούσαν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του πρωινού sex, είχαν λιγότερες πιθανότητες να πέσουν σε κατάθλιψη.
Παρόλα αυτά ακόμα και το «sex με το καλημέρα» θα πρέπει να γίνεται με μέτρο, ώστε να μη μειώνονται οι φυσικές αντιστάσεις του οργανισμού μας.
Πηγή:apneagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: